Logistične nalepke za označevanje v logistiki

Kategorija: Etikete

Logistična nalepka je enotna oznaka artiklov v logistiki, skladiščenju in trgovini. Ta pomaga zmanjšati stroške in pospeši vhod in izhod blaga v skladišče.  

Kako je sestavljena logistična nalepka

Logistična nalepka je sestavljena iz treh delov. Na zgornjem delu nalepke je logotip in/ali ime podjetja, v srednjem delu najdete berljive informacije, ki so zapisane tudi v črtnih kodah, ki se nahajajo v tretjem delu. V spodnjem delu nalepke je zapisana koda SCCC. 

Avtomatizirana skladišča pri velikih trgovcih

V kolikor boste začeli dobavljati velikim trgovcem  z avtomatiziranim vhodom blaga v skladišče boste imeli kot predpogoj za dobavo označitev blaga z  logističnimi nalepkami s kodo SSCC na paletah. 

Logistične nalepke standardnih dimenzij vedno na zalogi

Logistične nalepke so standardnih dimenzij ter jih imamo v podjetju Info-kod vedno na zalogi. Pošljite povpraševanje preko naše spletne strani ali nam pišite na [email protected]

Program za branje logističnih nalepke

Potrebujete program, s katerim boste lahko brali logistične nalepke in tako zmanjšali možnost napak pri identifikaciji blaga? S ProCodeScan boste lahko samo z enim odčitkom prebrali, kaj imate na paleti. Pridobite več informacij tukaj

Kategorija: Etikete