Program za oblikovanje in tiskanje kartic Cardpresso XM

Kategorija: Kartice

Cardpresso je napredna rešitev za tiskalnje kartic, ki je na voljo v 5 verzijah oz. paketih. Cardpresso XM vam poleg vseh funcionalnosti, ki jih prinašata XXS in XS paketa še nekatere dodatne, ki odlično zadovoljijo poslovne potrebe srednjih in večjih podjetij ter organizacij, ki pogosto tiskajo identifikacijske kartice. 

Poleg vseh fukcionalnosti, ki vam jih prinašata prve dva osnovna pakata, vam paket XM prinaša še nekatere dodatne - lokalno povezavo s podatkovno bazo MS Access za dodelitev različnih dostopov, uporabo fotografije v bazi podatkov ter orodje za posebno natančno obdelavo FaceCrop, s katerim je obrezovanje fotografij avtomatično. Pri oblikovanju kartic pri paketu XM lahko uporabite več kot 10 različnih 2D črtnih kod.

Polegvnaprej pripravljene predloge, katerim lahko dodajate polje za pridobivanje podpisa urejanje pogleda za vnašanje besedilnih podatkov, pregled baze podatkov, vnos 1D črtne pridobitev WIA / TWAIN / DirectShow, podpora za magnetno kodiranje, interna baza podatkov s fotografsko povezavo, tabela zbirke podatkov za ustvarjanje in urejanje ter iskanje. Funcionalnosti iz XS paketa; QR kode, geslo za zaščito pred neavtoriziranem tiku, tisk in oblikovanje iz .XLS, .XLSX, CSV in .TXT baze podatkov ter dodatne funcionalnosti, ki so jih deležni zgolj uporabniki XM paketa; lokalna povezava z MS Access,omogoča vam uporabo fotografije v bazi podatkov ter orodje za posebno natančno obdelavo FaceCrop.

Kategorija: Kartice