Terminali

ACS (AssetCodeScan) - program za popis osnovnih sredstev

ACS (AssetCodeScan) - program za popis osnovnih sredstev

  • Programi
  • Terminali
Za branje črtne kode s terminalom porabimo le sekundo, v primerjavi z zamudnim ročnim popisovanjem črnih kod, tako lahko ena oseba v enem samem dnevu popiše veliko več osnovnih sredstev, kot pri ročnem popisu osnovnih sredstev. Popisane podatke se po popisu  shrani  v elektronski obliki, ko te prenesemo na računalnik jih potem uvozimo v informacijski sistem/ knjigovodski program za nadaljno obdelavo. Od tam naprej lahko primerjamo in uskladimo  dejansko stanje z knjiženim.   
ProCodeScan (PCS) - napredni program za skladišče

ProCodeScan (PCS) - napredni program za skladišče

  • Programi
  • Terminali
ProCodeScan ali PCS je rešitev za inventuro, vhod in izhod blaga v skladišče. Program, ki je zelo enostaven za uporabo vam omogoča branje črtnih kod in zajemanje le-teh, seznam podatkov razvrščenih na času vnosa, možnost brisanja in urejanja vnosnih podatkov in enostaven izvoz podatkov, pripravljen na način, da je združljiv z večino računovodskih in knjigovodskih programov v Sloveniji (Saop, Birokrat, Pantheon, Adamsoft...).  Glavne pridobitve s programom PCS:  dobili boste boljšo preglednost nad artikli; dobili boste hitrejše iskanje artiklov -  po identu ali nazivu;  nova verzija vam bo omogočila uporabo aplikacije na Android telefonih/mobilnih terminalih (ali Windows);  pohitrili boste prenos podatkov (namesto več minut prenos traja samo nekaj sekund!);  podatke boste lahko prenesli tudi preko wi-fi povezave;  omogočili boste zaposlenim upravljanje na dotik, tako kot so navajeni pri delu z mobilnim telefonom.  Želite tudi vi opraviti inventuro hitreje in enostavneje? Kontaktirajte strokovnjake za skladiščno poslovanje in črtne kode .
EasyCodeScan (ECS) - osnovni program za skladišče

EasyCodeScan (ECS) - osnovni program za skladišče

  • Programi
  • Terminali
Program je namenjen pospešitvi dela v skladišču, pri prejemu, izdaji in inventuri. Skenirali boste lahko 1D in 2D črtne kode, potem pa podatke varno in enostavno prenesli izvozili v svoj ERP sistem (Vasco, Pantheon, SAOP, Birokrat, Adamsoft) in naprej upravljali z zbranimi podatki.