Unitech 12 solutions

Kategorija: Unitech

Unitechova programska oprema imenovana 12Solutions prinaša bistveno izboljšanje uporabniške izkušnje ter olajša nadzor in konfiguracijo terminalov. Cilj uporabe 12Solutions programskega paketa je zmanjšanje stroškov integracije in vzdrževanja.Programska oprema 12Soltion je za vse kupce Unitech terminalov povsem brezplačna.

Pregled aplikacij, ki se sestavljajo programsko rešitev 12Solution

-          12StayConnected – Skrbi za konstanto Wi-Fi povezavo

Unitech 12StayConnected je posebno oblikovano orodje za povečanje produktivnosti, brez izgube dragocenega časa. To pomeni da lahko terminal prehaja v stanje spanja – »sleep mode« in iz njega brez da bi izgubil brezžično povezavo, zato ni več nadležnega čakanja in uporabnik lahko vedno takoj nadaljuje z delom.

-          12Browse – Brskljalnik po meri

12Browse je internetni brskljalnik namenjen »on-line« aplikacijam saj se na njem lahko omogoči izvajanje le določene strani in onemogoči izhod. Uporabnik se lahko tako osredotoči la na njegovo delo.

-          12Monitor – Prilagajanje namiznih funkcij

Z aplikacijo lahko prilagodimo namizje terminala, tako da uporabnik ne dostopa do sistemskih nastavitev. Z 12Monitor lahko združimo vse potrebne bližnjice v en sam meni na namizju.

-          12HideStart – Skrij Windows Start vrstico

12HideStart, kot nam že ime pove skrije Windows Start vrstico, ter tako onemogoči dostop do OS. 12HideStart se največkrat uporablja v kombinaciji z 12Monitor aplikacijo.

-          12Capture – Posnemi zaslonsko masko

Z uporabi 12Capture lahko zajamemo slike zaslona in tako olajšamo prijavo morebitnih napak.

-          12Note – Urejanje podatkovnih datotek

12Note aplikacija nam omogoča urejanje in shranjevanje TXT, LOG, INI in CSV datotek.

Z možnostjo urejanja teh datotek lahko uporabnik hitro odpravi morebitne napake, ki se pojavijo pri vnosu podatkov.

-          JGPe – Emulacija v DOS-u osnovanih aplikacij

Zaganjajte vaše DOS aplikacije na novejših Windows terminalih.

-          12Connect-PowerSave – Zbirka uporabnih aplikacij

12Connect - PowerSave, aplikacija nam omogoča da v trenutku izklopimo delovanje brezžične kartice in tako zagotovimo daljšo avtonomijo baterije. Wi-FiOFF aplikacijo lahko zaženemo iz Autoinastalerja in onemogočimo delovanje Wi-Fija, za delovne procese, kjer se ga ne potrebuje, kot npr. delo na terenu. V tej zbirki je več aplikacij katere se lahko integrira v naše vsakodnevne delovne procese.

-          12Shoot – Fotografiraj

Aplikacija je namenjena fotografiranju ter nadzoru nastavitev fotoaparata. Ker slika pove več kot tisoč besed.

-          12KnowWhere – Nadzor lokacije naprave

S to na GPS-ju osnovano aplikacijo lahko na Google zemljevidu prikažemo, našo trenutno lokacijo, podatke o GPS sprejemu, stanju vidnih satelitov. V kolikor nimamo GPS signala lahko približno določimo lokacijo na osnovi GSM signala.

-          12FTP – FTP odjemalec

12FTP je popolnoma mobilni FTP odjemalec.

-          12Connect – Upravljaj brezžične povezave

12Connect omogoča upravljanje brezžičnih povezav iz vaših programskih rešitev. S tem lahko podaljšamo avtonomijo baterije in efektivni čas uporabnika na terenu.

-          12Lock – Omejitev dostopa uporabniku

So določene situacije v katerih želimo uporabniku zakleniti nekatere funkcije, kot na primer tipkovnico oz. touchscreen. Aplikacija je uporabna predvsem med nadgradnjo programske opreme.

-          12See – Unitechov predvajalnik medijskih vsebin

12see je popolni predvajalnik medijskih vsebin, ki vsebuje že vse kodeke za predvajanje video posnetkov.

-          12BT – orodje za vzpostavitev Bluetooth povezave

12BT aplikacija nam skrajša čas potreben za vzpostavitev BT povezave, saj nam ni potrebno več skozi celotni proces odkrivanja naprav. Preprosto preberemo črtno kodo z MAC naslovom naprave in že smo povezani.

-          32WAN – upravljalec WAN povezav

32WAN omogoča povezovanje na paketni prenos podatkov v mobilnem omrežju. Vključeni so tudi programski primeri, tako da ga lahko z lahkoto vključimo v našo programsko opremo.

-          12CreateRAS – Ustvari RAS povezavo

CreateRAS nam omogoča SIM-PIN in APN podprte povezave na naprave, ki nimajo Windows Mobile terminale. CreateRAS uporablja 32WAN za vzpostavitev RAS povezave, ki podpira uporabniško ime, geslo, sim pin, avtentikacijske tipe in APN.

-          12Dailer – Telefonski klici preko povezane slušalke

Program omogoča opravljanje telefonskih klicev preko povezanega programa 32WAN. Za opravljanje telefonskih klicev potrebujemo še komplet slušalk in mikrofona.

-          12Remap – Reprogramiraj tipke (PA690)

12Remap za PA690 omogoča da lahko za poljubno tipko na terminalu določimo poljubno vrednost ali funkcijo.

-          Autoinstaller – Vedno prave nastavitve

Z uporabo autoinstaller skripte lahko poljubno določimo, kako se bo terminal nastavil po ponovnem zagonu. Tako lahko preprečimo ponovno nastavljanje ob resetiranju terminala. Z autoinstaller lahko zaženete poljubna orodja ob zagonu terminala.

-          LoadUSIsettings – Naloži nastavitve čitalca

Prihranite čas in avtomatično naložite konfiguracijo čitalnika črtnih kod. Priporočena je uporaba v kombinaciji z autoinstallerjem.

-          12Key – 12KeyScan – sprožilec za čitalnik črtnih kod

12KeyScan omogoča da dodelite katerikoli tipki nalogo da sprožit čitalec črtnih kod.

-          12Key-HideSIP – Skrij tipkovnico

HideSIP omogoča da lahko zaklenite zaslonsko tipkovnico, tako je omogočen vnos samo preko tipk na terminalu.

-          12Key-KeyRemap – Reprogramiraj tipke

Aplikacija omogoča, da vsaki tipki dodelimo poljubno vrednost ali funkcijo in tako prilagodimo terminal zahtevam uporabnika.

-          RFID2Key – RFID

Izkoristite potencial uporabe RFID tehnologije. RFID2Key omogoča prenos podatkov iz RFID v pomnilnik tipkovnice, ter nastavitev poljubne tipke sprožitev zajema podatkov.

-          PerformanceMonitor – Preverite vaše .NET aplikacije

Performance Monitor se lahko uporablja za analizo in nadzor performansov vaše .NET aplikacije.

-          SerialPortMonitor – Imejte nadzor nad serijskimi porti

SerialPortMonitor je hyperterminal za mobilne naprave. Uporablja se lahko za nadzor vseh serijskih povezav, npr. GPS-ja.

-          12SetTime – Sinhroniziraj datum in uro

12SetTime sinhronizira datum in uro terminala. Za uporabo je potrebno biti povezan na internet.  

12Manage: Oddaljen nadzor nad terminali

12Manage je Unitechova rešitev za oddaljeni nadzor nad terminali. Za svoje delovanje potrebuje internetno povezavo in omogoča 24/7 dostop do portala, kjer imamo celotni pregleda nad programsko opremo, ki je nameščena in se izvaja na naših terminalih.

S to rešitvijo lahko nadzorujemo terminale, ki uporabljajo med štirimi stenami in na terenu.

12Manage nudi pregled in beleženje najpomembnejših vitalnih funkcij terminala. Ti podatki so, stanje glavne baterije, poraba procesorja, stanje rezervne baterije, poraba spomina. Z uporabo 12Manage lahko celo nadziramo oddaljen terminal, oz. več njih naenkrat.

12Manage nam omogoča tudi da izbrane terminale določimo v skupine, kar nam potem olajša skupinsko nastavitev ali namestitev programske opreme.

12Manage je zgrajen na odprtih industrijskih standardih in ne potrebuje namenske opreme ali programske opreme le internetno povezavo. Tako je nadgradnja terminalov, namestitev aplikacij ali celo zaklepanje naprav hitro in enostavno in stroškovno ugodno.

 

Kategorija: Unitech