Preverjanje cen artiklov

Kategorija: Preverjanje cen

Pogosta menjava prodajnega blaga v trgovinah, sezonska razprodaja ali akcijsko znižanje cen nam povzroča kar nekaj dela, saj se ob teh spremembah spreminjajo tudi cene artiklov. Do teh sprememb pogosto pride v času sezonske razprodaje ali akcijskega znižanja cen.

V primeru le teh težav si lahko pomagamo s pomočjo prenosnega terminala in prenosnega tiskalnika. Podatke o artiklih prenesemo iz računalnika na terminal v katerem imamo nato vse potrebne informacije o posameznem artiklu.

Prodajalec s prenosnim terminalom in tiskalnikom hodi po trgovini, ter preverja kateri artikel še nima deklaracije oz. ima napačno deklaracijo.
Z vgrajenim čitalcem črtne kode odčita črtno kodo in si na licu mesta natisne tudi novo nalepko (z novo ceno). Takšen način označevanja nam omogoča, da se izognemo napakam oziroma, da je na artiklu napačna deklaracija, cena, ...


Enak postopek velja tudi za sezonsko razprodajo ali akcijsko znižanje cen, kjer se z odčitanjem artikla pridobi podatek o novi ceni in s pomočjo prenosnega tiskalnika natisne nova cena.

.

Kategorija: Preverjanje cen