Zdravstvo

Kategorija: Zdravstvo

Nuditi pacientu pravo nego ob pravem času je izredno pomembno. Zebra ima na dlani rešitev, ki povezuje zdravstvene delavce s podatki o bolnikih za boljšo oskrbo in boljše rezultate ter  nudi celovito zbirko tehnologij, namenjenih zdravstvenemu varstvu - vključno z zapestnicami in nalepkami, skenerji, mobilnimi računalniki in programsko opremo, ki zagotavljajo prepoznavnost in ustvarjajo učinkovitosti v celotnem okolju nege.

Info-kod ve, kako ustvariti močno partnerstvo in ima težnje postati vodilni igralec na področju zbiranja podatkov v zdravstvu. Ponudniki zdravstvenih storitev so lahko prepričani o koristnosti naših izdelkov in rešitev za zdravstveno stroko. 

  • PRAVILNA IDENTIFIKACIJA PACIENTOV

Zahteve in kompleksnost nege pacientov zahtevajo brezhibno natačnost, pri ujemanju pacienta  z zapisi, zdravili, osebami in drugim. Tu res ni prostora za napake. Z Zebrinimi rešitvami za upravljanje identitete pacientov lahko zagotovite pravo nego - vsakič.

  • ZDRAVSTVENA MOBILNOST ZDRAVSTVENIH DELAVCEV (Izboljšava komunikacije ter sodelovanje med zaposlenimi)

Da bi zagotovili optimalno oskrbo, je potrebno zdravstvene ustanove priskrbeti z orodji zdravstvene tehnologije, da takoj povezujejo, sodelujejo in komunicirajo s kolegi - tik ob bolnikovi strani. Mobilne tehnologije podjetja Zebra so zasnovane tako, da omogočajo sodelovanje, poenostavijo delovne tokove in  omogočajo nego bolnikov v optimalnem času.

  • ZDRAVSTVENA DEJAVNOST IN ANALITIKA (Pretvorite podatke v realnem času v uporabne vpoglede)

Za učinkovito spremljanje stanja vaše zdravstvene organizacije potrebujete vidljivost v realnem času v vsakem kotičku vaše bolnišnice. Zdravstvene tehnologije v realnem času (RTLS) prepoznavajo, sledijo, poiščejo in spremljajo stanje vsakega bolnika ter članov osebja in vam pomagajo pretvoriti podatke v realnem času v pomembne odločitve.

Da bi zagotovili optimalno oskrbo, je potrebno zdravstvene ustanove priskrbeti z orodji zdravstvene tehnologije, da takoj povezujejo, sodelujejo in komunicirajo s kolegi - tik ob bolnikovi strani. Mobilne tehnologije podjetja Zebra so zasnovane tako, da omogočajo sodelovanje, poenostavijo delovne tokove in  omogočajo nego bolnikov v optimalnem času. Z Zebro, ki je vodilna na področju identitete bolnikov, mobilne zdravstvene oskrbe in iskanja in sledenja v realnem času, skrbimo za vnos najnovejše tehnologije v zdravstveno oskrbo. 

Namen

  • Spremljanje vzorcev krvi
  • Identifikacija bolnikov in administracije
  • Upravljanje z zdravili
  • Upravljanje z lastnino
Kategorija: Zdravstvo