Ročni mobilni terminal Unitech EA602

Kategorija: Android

Unitech EA602 (Android) je robusten 5-palčni mobilni računalnik, ki združuje koristne funkcije in zmogljivo zbiranje podatkov. EA602 zagotavlja priročno povezljivost, zmogljivost branja in izboljša raven storitev za različne vertikalne aplikacije; trgovine na drobno, transporta, logistike in storitev na terenu.

Zmogljivo zbiranje podatkov

Unitech EA602 je opremljen z 1.4GHz Octa-Core procesorjem in deluje v operacijskem sistemu Android 7.1. Primerna za situacije, ko je potrebno poskenirati velike količine podatkov, v zelo mobilnih okoljih. Mobilni delavci lahko  zelo preprosto pospešijo proces dela, saj je ta naprava opremljena z 2 GB RAM-a, 16 GB ROM-om in podpira dodatno razširitev microSD (do 32 GB pomnilnika).

Večnamenska uporaba

EA602 ponuja integrirano 2D skenirno zmogljivost ter integriran čitalnik  RFID, GPS ter 8.0 MP kamero z visoko ločljivostjo. Zaradi baterije s kapaciteto 4000 mAh, EA602 zagotavlja terminal neprekinjen čas uporabe, ne da bi morali skrbeti za ponovno napajanje.  EA602 ne podpira samo enojno, temveč dvojno SIM kartico. Uživajte še v najhitrejših hitrostih podatkov z vgrajenim Bluetoothom 4.1, Dual-band 802.11 a / b / g / n / ac WiFi in 4G povezljivostjo. Ta naprava je res odlična naprava za mobilnost in ponuja izboljšanje učinkovitosti dela po konkurenčni ceni!

Robustna oblika

Robustna zasnova prenese več padcev na beton z 1,5 m kar prinese terminalu oceno IP65, Terminal opremljen s POGO PIN-om (za hitro polnjenje) spada pod terminale z daljšo življensko dobo.

Kategorija: Android