Ročni mobilni terminal Unitech PA730

Kategorija: Android

PA730 je 5-palčni prenosni računalnik z Android 6.0, robusten in zgrajen, da traja.  Ker je zgrajen na najhitreje rastoči in najbolj priljubljeni mobilni platformi, Anroid, je zmogljivo in vsestransko orodje za zbiranje podatkov, idealno za skladiščenje, terenske storitve in maloprodajne aplikacije.

Vrhunska zmogljivost z velikim full HD zaslonom

PA730 deluje v operacijskem sistemu Android 6.0, kar omogoča uporabnikom dostop do na tisoče aplikacij  za podjetja. Poleg tega PA730 vključuje integriran napredni 64-bitni okto-jedrni CPU z veliko energije za podporo vašim poslovnim aplikacijam. PA730 ima velik 5-palčni full HD TFT-LCD barvni zaslon (1920 x 1080 (1080P) ločljivost). Zaslon, ki je povsem osvetljen in odporen na sončno svetlobo, olajša uporabo na prostem, medtem ko je tanjši in močnejši zaslon Gorilla Glass® III bolj občutljiv na dotik, kar rezultira v boljši uporabniški izkušnji.

Vroča baterija

Da bi bila uporabniku prijazna, ima ta naprava zamenljivo baterijo. Vroča izmenljiva baterija zagotavlja neprekinjeno delovanje vašega PA730 (do 0,5 ure), ko baterijo zamenjate. PA730 ima baterijo 2960 mAh ali 5920 mAh  za vse dneve, z daljšim delovnikom (> 10 ur).

Vsestransko zbiranje podatkov

Mobilni računalnik Android PA730 ima visokokakovostni čitalnik črtnih kod 2D, ki je tako natančen, da omogoča branje črtnih kod z zaslona mobilnih naprav. Naprava je opremljena s sprednjo kamero 5MP in 16MP s samodejnim ostrenjem ter LED bliskavico. Ta naprava je idealna za logistične naloge, saj enostavno posnamete fotografijo za dokaz dostave. 

Namen

  • Maloprodaja
  • Proizvodnja
  • Skladišče
  • Logistika
Kategorija: Android