Ročni terminal Zebra TC75

Kategorija: Android

Zebra TC75 je profesionalno grajena naprava Android, ki preživi delo na terenu in v delavnici.  TC75 je izboljšana različica  TC70, z glavno razliko v  WWAN platformi. Če dajete  povdarek komunikaciji in obveščenosti vam Zebra TC75 z  4G/LTE in 802.11a/b/g/n omogoča povezljivost s katero  boste dostopali do informacij kjerkoli in kadarkoli.

Zebra TC75 je najbolj napredno orodje za skeniranje z zmogljivostjo "long range" zajemanja podatkov. Robustna naprava, ki je pripravljena za vsakodnevno rabo v podjetju in zunaj štirih sten. Zebrina PRZM inteligenta tehnologija za skeniranje - senzor z napredno optiko - omogoča bliskovito hitro zajemanje 1D in 2D črtnih kod  v vseh stanjih. Kamera z 8 MP omogoča hitro zajemanje slik, podpisov, videov in še več. Sprednja kamera delavcem omogoča video klic na kraju samem, če je to potrebno.

Maksimalna fleksibilnost vnosa podatkov z vodilno dvojno ploščo na dotik omogoča izbiro vnosa s prsti in rokavicami ali prsti in stylus pisalom - idealno za zajem podpisov. Inteligentni zaslon se avtomatično prilagodi, če je to potrebno za razliko s primerljivimi napravami, ki potrebujejo spremembo nastavitev, vsakič, ko zamenjamo metodo vnosa podatkov.

TC75  z zvokom, ki je do 4 krat glasnejši od popularnih pametnih telefonov in z tehnologijo izničevanja šumov  zagotavlja kristalno čisti zvok na obeh straneh linije. PPT (Push-To-Talk) zagotavlja instantno povezljivost z sodelavci na terenu in nadzorniki ter sodelavci v pisarni.

Namen

  • Distribucija
  • Terensko delo

Industrija

  • Logistika
  • Transport
  • Javna uprava
Kategorija: Android