Tablični računalnik Zebra ET50/55

Kategorija: Android

Če delate v proizvodnem sektorju, logistiki ali zaposlujete terenske delavce, potem veste, da je večina robustnih tablic odlična za razmere na terenu. Kar manjka tem napravam je prilagodljivost za delo med  štirimi stenami. 

Končno imamo fleksibilno  poslovno tablico, ki se lahko prilagodi  potrebam v vsaki panogi in v vsakem okolju.  S tem pa prinaša novo raven produktivnosti in fukcionalnosti za najrazličnejša podjetja.

Zebra ET50/55 zagotavlja dolgo življensko dobo baterije in možnost izbire operacijskega sistema (Android™ ali Windows®). Tablica ima izredno robustno ogrodje za delovanje v zahtevnem okolju in  možnost izbire med dvema  velikostima  zaslona, GPS, NPS, NFC in pa hitri WIFI ter poveljivost z 802.11a/b/g/n za ET50 in 4G  LTE za ET55. Za hiter zajem podatkov so pri Unitechu poskrbeli tako,  da so vgradili kar dve kameri  za zajem fotografij, skeniranje črtnih kod in video klice, ponujajo pa tudi napreden in inovativen Bluetooth čitalec za enostavno in hitro zajemanje črtnih kod ter 3 načine vnosa podatkov, ki deluje tudi, ko je zaslon vlažen - z aktivnim in pasivnim stylus pisalom, vnos s prstom z rokavico ali brez.

Brošure in podpora

Kategorija: Android