POS tiskalnik Epson TM-T20III

Kategorija: POS

Zaradi kombinacije hitrega tiskanja, izjemne zanesljivosti in varčnega delovanja je ta tiskalnik z oznako Energy Star nepogrešljiv za majhna trgovska podjetja in specializirane prodajalne, gostinska podjetja ter prodajalne z živili.

Cenovno dostopen
Ta tiskalnik računov POS je naš cenovno najdostopnejši model. Tiska lahko na 80 mm širok papir in je preprost za uporabo. Tiskanje računov je bolj prilagodljivo zaradi funkcije samodejnega zmanjšanja porabe papirja, ki skrajša zgornji in spodnji rob, prepreči prehod v novo vrstico in zniža višino črtne kode. Ta funkcija nadzira in upravlja količino porabljenega papirja. Stroški porabe papirja se še dodatno zmanjšajo zaradi tiskanja vrhnjega logotipa naslednjega računa pred rezanjem trenutnega, kar zgornji rob skrajša še za dodatnih 12 mm.
Zanesljiv
Na tiskalnik TM-T20III se lahko zanesete tudi v obremenjenih delovnih okoljih, saj je njegov povprečen čas med odpovedmi delovanja 360.000 ur, življenjska doba tiskalnega mehanizma pa 15 milijonov vrstic.
Prilagodljiv 
TM-T20III ima vgrajen vmesnik USB, izbirate pa lahko med dvema modeloma: 1) USB in zaporedni vmesnik ali 2) USB in ethernetni vmesnik. Ta model je dolgoročna investicija, saj lahko vrsto povezave kadar koli spremenite.
Hiter 
Hitrost tiskanja 250 mm/sekundo vam prihrani čas, konkurenčna cena in nizki obratovalni stroški pa denar – idealna kombinacija za hitro skrajšanje čakalnih vrst.

Kategorija: POS