Prenosni tiskalnik Zebra ZQ500

Kategorija: Prenosni

Če iščete težko, robustno in trajno mobilno rešitev za tiskanje, potem je Zebra ZQ500 serija tiskalnikov  pravi odgovor za vas. Robustno oblikovanje naredi ZQ500s najbolj zanesljivo napravo na trgu, z ohišjem, ki je sposobno prenesti padce iz 2 metrov na beton.

Tiskalnik ZQ500 je neustavljiv skozi vse leto, z največjim razponom v obratovalni temperaturi v industriji. Ponaša se tudi z uporabniku prijaznim vmesnikom in velikimi gumbi, ki so odlični za operaterje, ki morajo nositi rokavice. Tiskalniki so  zaščiteni tudi pred prahom, umazanijo in vdorom vode v gibljive dele in si zaslužijo oceno IP54, ki se poveča do IP65, v primeru opcijskega ohišja.

Podpirajo tiskanje širine na medij do 72 mm (ZQ510 ™) in 104mm (ZQ520 ™). Ta kompaktni in lahek tiskalnik  je idealen za uporabo v vladi, transportu / logistiki, in predelovalnih industrijah. Povežemo jih z  WLAN, ker imajo tudi MFI (Made for iPod / iPhone® / iPad®) in Wi-Fi Alliance certifikat, možno pa jih je povezati tudi na vse Apple®, Android ™ in Windows Mobile naprave.

Industrija

  • Državna uprava
  • Transport
  • Logistika

Brošure in podpora

Kategorija: Prenosni