Antibakterijsko ohišje – najboljša zaščita proti MSRA in E.coli

Unitech PA600 MCA zadovoljil JIS Z2801:2000 Test standard
Ohišje ročnega terminala Unitech PA600 Mobile Clinical Assistant (MCA) je izdelano iz antibakterijskegamateriala in kot takšno je pripravljeno za razkuževanje. Takšno ohišje omogoča dodatni nivo zaščite proti eksponencialni rasti in širjenju bakterij in mikrobov, ki lahko ogrožajo zdravje bolnikov v medicinskih ustanovah.

Antibakterijsko ohišje je najboljša zaščita proti MSRA in E.coli

Da bi ustrezalo zahtevam standarda JIS Z2801:2000 mora biti ohišje preizkušeno in verificirano z odobrenimi laboratorijskimi testi. Zunanjost ohišja, ki je v stiku z mikrobi mora doseči višjo vrednost od 2.0.
Na testu razmnoževanja "Methicillian-resistant Staphylococcus aureus (MRSA, ali “Staph”)"  je Unitechovo antibakterijsko ohišje dobilo oceno 4,8 kar pomeni 99,998% zmanjševanja MSRA akumulacije.
Pri podobnih in tudi drugih testih  je Unitechovo antibakterijsko ohišje prejelo oceno 7,20 ali 99,999% odpornosti proti razmnoževanju E. coli.

 Pripravljenost za čistilne postopke

Čeprav je antibakterijsko ohišje že dodatno zaščiteno proti razmnoževanju bakterij in mikrobov mora hkrati  omogočiti  tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje same naprave.
Za čiščenje Unitech priporoča uporabo "Sani-Cloth" robčkov ali ostalih podobnih čistil, ki vsebujejo manj kot 75% alkohola. Odsvetuje pa uporabo čistil na bazi belila, ker se lahko stopnja antibakterijske zaščita terminala zmanjšuje zaradi uporabe tovrstnih čistil.

Belo ostaja belo

Uporaba dezinfekcijskih robčkov izboljšuje antibakterijske lastnosti in ohranja doseženi nivo zaščite. Prav tako skrbi za nespremenjeno barvo naprave. Meritev staranja naprave so izvajali več kot osem tednov in v tem času material ohišja ni spremenil barve in tudi ni spokal ob čiščenju z robčki trikrat dnevno.