Bodite pred ostalimi in skenirajte z zaslonov

Popolno brezpapirno poslovanje bo kmalu vsakdanja praksa vseh podjetij. Poleg podjetij se tega trenda močno zavedamo tudi sami kot fizične osebe v vlogi kupca.

Najbolj transparenten primer so kartice zvestobe, ki so bile dobro sprejeta inovacija, ki pa nas zdaj že malodane dušijo. Polna denarnica preko 20 kartic zvestobe je vse prej kot priročna. Zato so nekatera podjetja že naredila korak naprej, kar pa kupci že pozdravljajo. 

Namesto fizične kartice si je zdaj moč njeno kodo shraniti na prenosni telefon.Tako stranka ob nakupu prodajalcu le pokaže zaslon svojega GSM aparata in si s skeniranjem kode pridobi vse možne ugodnosti.

Naj se tu vaša pot ne konča. Če razmišljate o nakupu novih čitalnikov črtnih kod, potem se lahko odločite za modelMotorola 2D. Na voljo sta vam kar dva različna: DS4208 in DS9208. Tako prvi kot drugi bosta kos skeniranju 1D kot 2D črtnih kod, dodaten in zelo pomemben plus pa predstavlja skeniranje kod z zaslonov prenosnih telefonov, računalniških monitorjev in drugih podobnih ekranov.

Motorola DS4208 2D čitalnik črtne kode

Prvi zametki se v Sloveniji že pojavljajo, zato ne dovolite, da vas povozijo in se med prvimi spoznajte s tovrstno tehnologijo, ki bo vam in vašemu poslovanju dala nove razsežnosti