Filmski festival pod sponzorstvom Info-koda

Dober glas seže v deveto vas. V poslovnem svetu pa to še kako drži. In ker smo se lani odlično znašl v vlogi sponzorja vse bolj odmevnega Festivala slovenskega filma, smo letos še s toliko večkim veseljem pristopili k projektu. 

Že 17. Festival slovenskega filma je tudi tokrat gostil obetavne mlade režiserje, ki so se širši publiki predstavili s potencialnimi celovečernimi in kratkimi filmi, pri tem pa festival izkoristili tudi kot odskočno desko v svet filma. Hkrati je FSF dogodek, na katerem svoje misli delijo filmski ustvarjalci in strokovna javnost, mednarodni gostje in pa tudi vsi mi - povprečni ljubitelji dobrega filma.

Za vse naštete pa mora dogodek potekati nemoteno, kjer seveda vskočimo mi in poskrbimo za dobro organizacijo, ki je za dogodek takega kova sila pomembna. Zato smo tudi kot letošnji sponsor poskrbeli za kartice in na dogodek prinesli tudi primeren tiskalnik, s katerim smo tiskali akreditacijske kartice za obiskovalce, osebje in ostale udeležence festivala.

Potrebujete tudi vi našo pomoč? Naj tudi vam čas in skrbi prihrani naša ekipa Info-koda, saj vam nudimo celovito in večkrat preverjeno rešitev v obliki izdelave akreditacijskih ID kartic in še marsičesa. Ne izgubljajte časa in se obrnite na prijazno ekipo podjetja Info-Kod še danes. Pomagali vam bomo hitro in učinkovito!