Info-kod zlati partner Pantheon konference

Datalab, vodilno podjetje za poslovno-informacijske sisteme v Jugovzhodni Evropi je uspešno izvedel dogodek z letošnjo aktualno tematiko Digitalizacija 2019 v praksi. Kot pravi Pija Kapitanovič, ena od govork na okrogli mizi: »Uspešno izvedena digitalizacija evropskih, s tem pa tudi slovenskih podjetij, je eden izmed najpomembnejših ključev, s katerim si lahko odklenemo vrata v prihodnost, kjer vlada vsaj takšna blaginja, kot jo poznamo danes.«

Pantheon konferenca je največji PANTHEON poslovni dogodek že od leta 2004. Do konca leta 2018 se ga je skupno udeležilo 5.000+ udeležencev iz držav regije Alpe-Adria. Dogodek predstavlja odlično priložnost za strateško povezovanje, povečanje prepoznavnosti ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. 

Konferenco smo podprili kot zlati partnerji s sponzorstvom in tiskom akreditacij za udeležence. Soustvarjali smo tudi program Pantheon konference, saj je bil eden od govornikov tudi Mario Horvat, direktor podjetja Info-kod, ki je skupaj s Primožem Davidovičem predstavil rešitev EasyCodeScan za skladiščno poslovanje skozi praktičen primer vpeljave v podjetje RSN media ter pridobitve podjetja, ki jim ga je delo s terminalom in programom prineslo.