Inovacija na trgu: ročni tiskalnik in skener v enem!

Ročni tiskalnik in skener v enem bi lahko poimenovali kar logistični dlančnik! Dlančnik SP400X predstavlja najnovejši in izredno priročen izum v svetu skladiščenja in transporta.

Naprava, ki se - podobno kot športni etui za prenosni telefon - enostavno namesti okoli dlani, že rešuje največje svetovne logistične izzive. V svojem jedru namreč združuje možnost tiskanja in pa 2-dimenzionalnega skeniranja, kar omogoča cenejše in hitrejše delovne procese vašega podjetja. To je odlična poteza za optimizacijo vašega dela. 

Ne verjamete? Tu je še en dokaz! V eni samcati uri dlančnik SP400X zmore opraviti več kot 2.500 skeniranj oziroma tiskanj. Srce naprave predstavlja dolgotrajna in zmogljiva litij-ionska baterija, ki je z eno samo polnitvijo kos kar 7.000 skenom oziroma tiskom. Zasnova je tako, da lahko neposredno tiska na pravkar skenirane dokumente, ne glede na sestavo oziroma material površine (najsi bo to lepenka, lepilni trak ali celo steklo).

Če je dlančnik SP400X tisto, kar ste v procesu dela pogrešali tudi vi, naj vam povemo še, da se bo kmalu znašel na virtualnih prodajnih policah. Vsekakor krasna pridobitev, na katero smo čakali!