Motorola WT41N0 pušča proste roke – dobesedno!

Vsem poznana blagovna znamka Motorola Solutions, zdaj del Zebra Technologies, svojim uporabnikom spet prinaša nadvse inovativen in svež piš tehnologije, ki nam prinaša pomemben napredek  področja prostoročnega upravljanja. Gre za napravo, ki je mali ročni terminal, ki uporabniku pušča povsem proste roke – dobesedno! 

Gre za Motorolo WT41N0, za katero prvi uporabniki pravijo celo, da je njihova tretja roka. Ta robustna naprava vam bo omogočila doseganje največje produktivnosti brez napak, učinkovito delovanje in natančnost za kar najboljšo racionalizacijo poslovanja.

Motoroal WT41N0 popdira prepoznavanje v obliki pisnih in pa glasovnih ukazov ter tudi kombinacijo obeh. Naprava je zasnova tako, da deluje na najbolj ekstremnih temperaturnih razponih, zato zagotavlja nemoteno delovanje v skoraj vseh okoljih in skladiščih, kjer termometri kažejo tudi do -20 °.

Vgrajena podpora za aplikacije RhoMobile deluje na praktično kateri koli napravi, ne glede na operacijski sistem ali velikost zaslona.

Motorola WT41N0 je posebej zasnovana kot zelo nestandardni predstavnik prenosnega računalnika. Oblika. Ergonomija. Dizajn. Sprožilec. Materiali. Vse to samo za najbolj optimizirano napravo, ki bo zagotavljala udobje in varnost. Češnjo na vrhu smetane pa predstavljajo patentirani tekoči polimeri in zagotovljena doživljenjska garancija vaše nove naprave.

Vezane datoteke: