NiceLabel predstavil novo verzijo, 2019

NiceLabel je vodilni svetovni razvijalec programske opreme za oblikovanje etiket in sistemov za upravljanje z etiketami, ki podjetjem vseh velikosti pomagajo izboljšati kakovost, hitrost in učinkovitost označevanja, hkrati pa zmanjšati stroške.

S pomočjo NiceLabel za upravljanje z etiketami lahko organizacije digitalno preoblikujejo celoten proces označevanja — oblikovanje, tiskanje in upravljanje z etiketami. Rezultat je vitkejše in bolj agilno delovanje, ki podjetjem omogoča hitrejši odziv na spreminjajoče se tržne razmere in zahteve, hitrejše trženje izdelkov in boljšo konkurenčnost v sektorjih kjer poslujejo.

NiceLabel 2019 je naslednja generacija NiceLabel programske opreme, zgrajene na osnovi NiceLabel 2017.

NiceLabel 2019 je podedoval veliko konceptov in funkcionalnosti iz NiceLabel 6 programske opreme, vendar temelji na novi tehnologiji. Nekatere funkcionalnosti, ki so bile na voljo v NiceLabel 6, so ponujene v malce drugačni različici ali pa niso več na voljo.  NiceLabel 2019 ostaja zelo kompatibilen s prejšnjo verzijo NiceLabel-a, a obstajajo razlike, ki so posledica platformnih in programskih komponent ter odločitev o upravljanju izdelkov.

Za več informacij o nadradnji ali nakupu programa se obrnite na naše strokovnjake: KONTAKT

Za prenos DEMO verzije sledite POVEZAVI.