Nov mobilni tiskalnik za nove mobilne razsežnosti

V podjetju Zebra nikoli ne počivajo. Dokaz temu je prihod novega mobilnega tiskalnika, ki bo širši množici poznan pod nazivom QLn 420. Njegovo zanesljivost lahko pripisujemo možnosti povezave s pomočjo bluetootha 3.0.

Tiskalnik bo kos platformam, ki jih poznamo z Apple, Android in BlackBerrynaprav, ovire pa mu ne predstavlja niti katerakoli druga programska rešitev.

Uporaba je izredno preprosta, oblikovno pa je zasnovan podobno kot prejšnje Zebrine naprave, kar boste dosedanji uporabniki ugotovili že ob prvem stiku. Ohišje je lahko, a hkrati odporno tudi na udarce.

Pozabili pa niso niti na uporabnike, ki bi se z Zebrinim produktom srečali prvič. Zato so vključili meni za pomoč in tudi nastavitev opomnikov oziroma alarmov pred pomembnimi dogodki.

Za tiste, ki se lažje orientirate s številkami, naj povemo, da so s prejšnjih 133 MHz hitrosti procesiranja naredili drastičen preskok na kar 400 MHz, razširjena pa je tudi kapaciteta pomnilnika.

As iz rokava pa je zagotovo tudi zasnova za brezžično mobilno gostovanje v vseh okoliščinah na terenu – torej razna sejmišča, skladišča, hale s kovinskimi podporniki v zidovih, visokimi stropi in podobno. Skratka Zebra vedno in povsod!