Nova verzija: Unitechov terminal HT682LR

Med prvimi nas (zopet!) z novostjo na tržišču razvaja podjetje Unitech, ki se je, lahko rečemo - malce v šali, malce pa tudi zares - držalo reka nekaj novega – nekaj starega in to več kot uspešno združilo v terminalu HT682

Unitech je namreč na že obstoječem terminalu uporabil doslej že poznano funkcionalnost in jo tako približal tudi bolj povprečnim uporabnikom.

Poglavitna novost je namreč optika Long Range, ki pod posebnimi pogoji uporabnikom omogoča branje tudi vse do 5 metrov oddaljenih črtnih kod. Pri delu je dodaten plus tudi njegova ergonomska oblika in nizka teža zgolj 381 gramov. Možnost dodatne baterije in držala delo smo še poenostavi. Tako si boste povečali zanesljvost in učinkovitost v vseh vaših že uporabljanih aplikacijah, predvsem če delate v stroki, povezani s prodajo, skladiščenjem ali logistiko.

Res da funkcionalnost ni ravno nova, je pa zato sedaj dosegljiva širši množici in ne le izbrani eliti večjih in vodilnih podjetij, ki so si jo lahko privoščile. Unitech jo je namreč približal vsem, saj nam bo na voljo po bistveno boljši ceni. Bravo Unitech!

Tehnične podatke in več informacij o terminalu si lahko ogledate TUKAJ

HT682

HT682 Long Range

LongRange HT682