Novice 2012.

Ročni terminali Unitech zakorakali tudi na Gospodarsko razstavišče

Ročni terminali Unitech zakorakali tudi na Gospodarsko razstavišče

Gospodarsko razstavišče vse leto gosti največje dogodke v Sloveniji. Za enostaven nadzor obiskovalcev ob vstopu na prizorišče pa je nujno potreben vrhunski sistem. Sprejeli so najboljšo rešitev v naši ponudbi - rešitev iz vrst ročnih terminalov kakovostne znamke Unitech.

Ponudba Ceris zaplula na strani Info-koda

Kadar nam kdo pove, da ima za nas dve novici - eno slabšo in eno boljšo, običajno radi najprej slišimo tisto malce slabšo. In tako bomo danes začeli z našo novico tudi mi, vendar brez skrbi! Tisti najbolj radovedni, berite dalje.

Tudi Mobility Day konferenca v Zagrebu ni minila brez nas

Tudi Mobility Day konferenca v Zagrebu ni minila brez nas

Zadnji septembrski vikend je zagrebška ekipa Info-koda preživela v družbi IT strokovnjakov vseh vetrov, ki so se udeležili konference Mobility Day v Zagrebu. Skupna točka so bili tehnološki vidiki mobilnih rešitev. Na podlagi svojih številnih bogatih izkušenj so iskali nove ideje za mobilne rešitve s pomočjo pametnih naprav, povezanih z računalništvom v oblaku. V pomoč v prihodnosti jim bo prav gotovo tudi vsa najboljša in najnovejša mobilna tehnologija, ki so jo na konferenci imeli možnost podrobneje spoznati.

S čitalcem Motorola LI4278 v uspešen jutri

S čitalcem Motorola LI4278 v uspešen jutri

V 21. stoletju že nekaj časa s pametnimi telefoni beremo črtne kode in se tako informiramo na prav vsakem koraku. Modern uporabnik z dovršeno vizijo prihodnosti pa stremi še dlje. In takim je zdaj na voljo novinec med čitalci kod Motorola LI4278, ki uporabnikom nudi pravo »brezžično svobodo« z delovanjem preko bluetooth tehnologije.

Info-kod se predstavlja tudi na letošnji NT konferenci

Info-kod se predstavlja tudi na letošnji NT konferenci

Med 21. in 24. majem 2012 je v Portorožu še posebej pestro. Odvija se namreč že 17. NT konferenca, katere osrednja tema je prilagodljivost, dostopnost in široka izbira novih tehnologij. Dogodek je enkratna priložnost za spoznavanje novih tehnologij, kamor spadajo tudi artikli iz našega prodajnega programa. Poleg druženja in izmenjave bogatih izkušenj z domačimi in tujimi strokovnjaki s pomočjo tehnoloških trendov gradimo na prihodnosti nas vseh.

Motorolin prodajni rekord v znamenu petic

Motorolin prodajni rekord v znamenu petic

Za nekatere dijake in učence je konec šolskega leta uspešen zaključek trdega dela v znamenju petic. Podoben rezultat v znamenju petic pa je letos dosegla tudi Motorola. Slednji so namreč prodali 5.555.555 kos čitalca, ki je romal prav v Slovenijo, kmalu pa bo jubilejni čitalec v rokah enega izmed končnih kupcev.