Novice 2018.

Info-kod ponovno sponzor Festivala slovenskega filma

Info-kod ponovno sponzor Festivala slovenskega filma

Partnerstvo s Festivalom slovenskega filma je že tradicionalno in nam je v velik ponos. Festival vsako leto predstavi produkcijo celovečernih in kratkih igranih, dokumentarnih ter animiranih filmov, ki so nastali v Sloveniji v preteklem letu. Na festivalu se podeljuje tudi nagrada Metoda Badjure za življenjsko delo, ki je najuglednejša nagrada na področju filmskega ustvarjanja na slovenskem. Letošnji, 21. Festival slovenskega filma,  od 10. do 15. septembra poteka v dvoranah Avditorija Portorož in Monfortu. 

Sedaj na voljo tudi programska oprema Cardpresso

Sedaj na voljo tudi programska oprema Cardpresso

CardPresso programska oprema je zasnovana tako, da vam omogoča enostavno izdelavo kartic. Vgrajena so orodja za grafično oblikovanje in personalizacijo. Na voljo sta magnetno, kontaktno in brezkontaktno čipovno kodiranje. Njegov uporabniku prijazen vmesnik omogoča  uporabo programske opreme brez predhodnega izobraževanja in je primeren tudi za tiste uporabnike, ki še nikoli niso tiskali kartic. Cardpresso, za razliko od svojih konkurenčnih produktov, deluje in ga je možno inštalirati tudi na Apple Mac  računalnike ter računalnike z Linux OS!

Novi tiskalniki kartic Zebra –  ZC100, ZC300 in ZC350

Novi tiskalniki kartic Zebra – ZC100, ZC300 in ZC350

Zebra, vodilni proizvajalec opreme za avtomatsko identifikacijo, je zasnovala novo generacijo kartičnih tiskalnikov;  Zebra ZC100, ZC300 in ZC350.

Katere nalepke na kolutu izbrati?

Katere nalepke na kolutu izbrati?

Kateri material nalepk boste izbrali, je predvsem odvisno od podlage na katero boste aplicirali nalepke, ter kako dolgo želite, da nalepka ostane na podlagi, kamor boste aplicirali nalepke. Ker obstaja kar nekaj različnih materialov, vsak od njih pa ima svoje posebne lastnosti in specifikacije, smo za vas pripravili osnovni kratki vodič o nalepkah in različnih materialih, opisali pa še najbolj specifične rabe, kjer se nalepke oz. etikete uporabljajo. 

Obvestilo o kolektivnem dopustu

Obvestilo o kolektivnem dopustu

Obveščamo vas, da bomo imeli v podjetju Info-kod 30.4.2018 kolektivni dopust. Izdaja naročil na ta dan ne bo možna.

Ravno tako bomo zaradi praznikov zaprti  27.4., 1.5. in 2.5.2018. 

5  korakov do označitve vaših izdelkov z deklaracijami

5 korakov do označitve vaših izdelkov z deklaracijami

Deklaracija je namenjena potrošniku in mu posreduje osnovne podatke o proizvodu, proizvajalcu in dobavitelju, kot o tistem, ki je za proizvod na trgu odgovoren. Zahteve, vsebina in obseg deklaracije za posamezne skupine proizvodov so lahko dodatno določeni v posameznih posebnih predpisih in ponekod velja obvezno označevanje za živila, kozmetiko, čistila, obutev in tako naprej. Posebne zahteve za »deklariranje« pa veljajo še za tehnično zahtevnejše izdelke, ki morajo biti označeni z znakom CE, opremljeni z navodili za uporabo in vzdrževanje ter listinami o skladnosti. Posebno poglavje pri označevanju je še navajanje količin predpakiranih izdelkov.