Prvak v svojem razredu: Unitech PA700

V poplavi novosti med ročnimi terminali je tudi Unitech eden tistih, ki si utira pot med najboljše. Asa iz rokava je tako potegnil, ko je na trg pospremil nov ročni terminal PA700. 

Dobro odskočno desko omenjenemu terminalu nudi prav uporabniška izkušnja, kar zna prepričati tudi marsikoga od nas. Le-ta nudi idealne pogoje, da terminal postane naprava tudi naših naslednjih generacij. Prinaša namreč povsem novo raven produktivnosti in funkcionalnosti za najrazličnejša podjetja, zaradi česar je odličen pomočnik vsakega zaposlenega, ki bo z njim svoj delovni proces samo še bolj racionaliziral. Z napredno brezžično tehnologijo bo vsak potek dela pospešen, izmenjava informacij pa bo hitra in lahkotna. Terminal se pohvali tudi z vgrajeno 5 MP kamero s samodejnim ostrenjem in dvojno LED bliskavico, kar vam omogoča tudi snemanje za primere, ko potrebujete digitalno dokazilo. 

Prihod ročnega terminala PA700 je zato morda tudi pravi čas za vas. Čas, da si razširite možnosti poteka dela. Gosto posute slikovne točke zagotavljajo čisto sliko, kar mu štejemo samo za dodaten plus, podprt pa je z močno Android platformo, ki terminalu PA700 daje dodatno zaupanje in naložbo v prihodnost.

Prvak v svojem razredu, zagotovo!

Tehnične podatke in več informacij o terminalu si lahko ogledate TUKAJ

PA700  PA700

PA700  Pa700