Info-kod že tretje leto aktivni udeleženec Rekreatura

V dneh od 22. do 25. avgusta 2013 je športni duh ekipe Info-kod spet botroval prijavi in že tretji udeležbi v ekipnem kolesarstvu po prelepi Sloveniji v poznem avgustovskem soncu.

Rekreacija marsikomur od nas predstavlja blagodejno rešitev po napornem delavniku, hkrati pa je odlična priložnost za druženje prijateljev,sodelavcev in družinskih članov. Veseli nas, da tako rešitev čedalje več ljudi najde ravno v poganjanju pedal v naporne klančine in adrenalinskem spustu, ki temu sledi. Kolesarjenje je nameč odličen način, v katerem razgibamo telo in duha, zato ekipa "Jekleni" v tem športu z veseljem vztraja vsako leto znova, saj med zaposlenimi veje pravi športni duh, kar že dolgo ni več nobena skrivnost.

To smo potrdili tudi letos, ko smo se že tretje leto zapored udeležili Rekreatura – ekipne kolesarske dirke, kjer s svojimi kolesi prečešemo dobršen del Slovenije. Pot nas je ponesla kar 370 kilometrov daleč.  »Odisejada« se je začela v prelepih štajerskih koncih in končla v Prešernovem mestu Kranj.

Eden najlepših občutkov, ki ga bo ob branju teh vrstic potrdil tudi tisti, ki se je kdajkoli udeležil kakšnega tekmovanja, pa so številni podporniki in navijači ob progi, ki ti v še tako težkih trenutkih privabijo nasmeh na obraz in dajo moči, za katere niti sam ne veš, da jih še lahko iztisneš iz sebe. Vas zanima ta nepopisen občutek? Prijavite se tudi vi in skupaj z nami tvorite novo poglavje v svetu ekipnega kolesarstva.