Sponzorji Festivala slovenskega filma

Dandanes je prav, da imamo razvit čut do ljudi, zato si tudi poslovni partnerji kdaj priskočimo na pomočPodjetje Info-Kod se je tako v vlogI sponzorja znašlo že velikokrat in tudi tokrat smo snovali novo zgodbo.

Nedavno je namreč na naših tleh potekal še en vse bolj priljubljen festival – konkretno gre za 16. Festival slovenskega filma. Festival med drugim gosti vedno več izredno potencialnih mladih režiserjev in njihove najbolj vidne dosežke s področja celovečernih in kratkih igranih, dokumentarnih ter animiranih filmov, festival pa jim pri tem predstavlja odlično odskočno deskt, mednarodni gostje in povsem vsakdanji ljubitelji dobrega filma.

Ob vsej našteti množici gostov organizatorji festivala niso pozabili na dobro organizacijo, ki je za dogodek takega obsega sila pomembna, zato jim je na pomoč priskočila naša ekipa podjetja Info-Kod.

Ali tudi vi organizirate večji dogodek ali srečanje?         

Potem naj vam čas in skrbi prihranimo mi - s celovito in večkrat preverjeno rešitvijo, ki je izvrstno krila že Festival Kino Otok v Izoli in seveda prej omenjeni Festival slovenskega filma. Natančneje gre za izdelavo akreditacijskih ID kartic. Te so povezljive s praktičnim tiskalnikom kartic Zebra ZXP3.

Tiskalnik kartic Zebra ZXP3 v sebi združuje najbolj napredne funkcije tako, da dosega najvišjo kakovost tiska. ZRaster tehnologija poskrbi za nepotrebne izgube časa tudi pri večjih obsegih tiskanja. Ne izgubljajte časa niti vi, zato se po rešitev obrnite na prijazno ekipo podjetja Info-Kod. Pomagali vam bomo hitro in učinkovito!

Nazaj