Val svežine med čitalniki

Predstavljamo vam noviteto - čitalnik črtnih kod Motorola Symbol DS4308, ki je opremljen z najnovejšo tehnologijo skeniranja kod, saj je hitrejši, boljši in zmogljivejši kot kateri koli drug čitalnik v svojem razredu.

Natančneje gre za to, da čitalnik Symbol DS4308 nudi prilagodljivost in branje skoraj vseh zapisov črtnih kod: tako 1D ali 2D, elektronskih na zaslonu mobilnega telefona, tiskanih na nalepke iz papirja ali plastičnih kartic. Niti za hip pa ga ne zmede niti umazana, poškodovana ali slabo natisnjena črtna koda. Prav tehnologija PRZM Intelligent Imaging je tista, ki črtno kodo zajeme tako hitro in učinkovito, ne glede na kakovost njenega zapisa.

Potrebujete več? Iščete nekaj, kar bo zajelo tudi po več črtnih kod? Ni problema! Megapixel tehnologija, zajeta v čitalniku Motorola Symbol DS4308, omogoča zajemanje kristalno čistih slik oziroma podatkov. Hkrati nudi tudi nastavitev glasnosti in frekvenco tona in s tem izpolnjuje vaše posebne potrebe okolja, da ne bi motili strank ali poslovnih srečanj.

Več informacij ->