Zakaj potrebujete navijalec nalepk?

Če kupujete tiskalnik  nalepk in razmišljate ali naj kupite takšnega, ki ima tudi navijalec nalepk, vam lahko pomagamo, da  lažje pridete do odločitve.  Posneli smo video posnetek med tiskom nalepk, in demonstrirali, kako tisk nalepk poteka brez navijalca etiket.  Natisniti smo morali 2000 nalepk, za kar smo potrebovali dobrih 20 min. Posnetek je dolg 2 minuti in 12 sekund, v tistem času pa smo imeli natisnjenih šele 200 etiket. Si predstavljate kako dolgo bi morali držati tulec, da bi navili nanj 10.000 nalepk? 

Pa poglejmo. Če mesečno natisnete zgolj 10.000 nalepk, boste vi ali vaš zaposleni(-a letno »navijali nalepke« 1200 minut. Če pretvorimo to v ure, je to skupno 20 ur letno, ko bi vaš zaposleni/-a ali vi lahko opravljali svoje tekoče delo.

Zebra v rangu industrijskih tiskalnikov ponuja tiskalnike z vgrajenim navijalcem. Že imate tiskalnik nalepk, ki nima vgrajenega navijalca?  Brez skrbi! Obstaja tudi zunanji navijalec – za združljivost z vašim tiskalnikom pa kontaktirajte naše strokovnjake za črtne kode in avtomatsko identifikacijo.