ZASP certifikat še vedno v rokah Info-koda

Pred kratkim je naše podjetje Info-kod obnovilo svoje dosedanje prednosti. Natančneje govorimo o recertifikaciji servisne storitve vseh tiskalnikov svetovno znanega proizvajalca Zebra.

To pomeni, da boste tudi naslednji dve leti, kolikor certifikat velja, lahko mirno spali, saj imate zagotovilo, da v naši neposredni bližini dejansko obstaja podjetje, ki bo kos še tako zapletenim težavam v povezavi s katerimkoli Zebrinim tiskalnikom v vaših pisarnah in delovnih kabinetih. Certifikat pa ni pridobila le slovenska ekipa Info-koda, temveč so se jim ob tem pridružili tudi sodelavci iz istoimenskega podjetja s Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije.

Certifikat predstavlja le dodaten biser v ogrlici certifikatov, ki jih je mednarodno podjetje Info-kod v preteklih letih že uspelo uspešno nanizati. Celotni skupini bo še naprej omogočal neposreden dostop do najrazličnejših rezervnih delov Zebra, njihove tehnične podpore in navsezadnje celotnega hrama znanja, ki so si ga v letih izkušenj nabrali v podjetju tiskalnikov Zebra in ki ga z velikim veseljem delijo s svojimi partnerji kot je podjetje Info-kod.