Novice 2016.

Akreditacije za Animateko 2016

Akreditacije za Animateko 2016

Animateka, simpatični festival animiranega filma, za mlade po letih in po srcu,  bo potekal že v bližajoči se ponedeljek. Festival bomo tudi letos, kot že nekaj let do sedaj, podpirli s tiskom akreditacijskih kartic. 

Gremo digitalno! Dan GS1 Slovenija 2016

Gremo digitalno! Dan GS1 Slovenija 2016

Tudi letos smo bili prisotni na dnevu GS1 Slovenija 2016: Gremo digitalno. Slišali smo kar nekaj zanimivih gostov in spoznali aktualne digitalne trende v Sloveniji in v svetu. 

NiceLabel 2017

NiceLabel 2017

NiceLabel,  paradni konj na področju programske opreme za  tisk in oblikovanje nalepk,  je po 25 letih prisotnosti na trgu lansiral novo linijo izdelkov NiceLabel 2017. Zagotavljajo  nam velike spremembe, neprekosljivost tiska in najboljše rešitve, ki pomagajo strankam, da lahko naredijo več z manj.

Ultra robustni čitalci črtnih kod -  serija Zebra 3600

Ultra robustni čitalci črtnih kod - serija Zebra 3600

Branje črtnih kod v zahtevnih pogojih lahko predstavlja veliko težavo. Črtne kode so lahko umazane, uničene, včasih pa težko berljive zaradi razdalje iz katere beremo ali pa beremo pod zelo nizkimi temperaturami.  Ko pogoji postanejo nemogoči, je za branje črtnih kod tu ultra robustni čitalec Zebra 3600.

Obisk pri stranki : tisk deklaracij v Pekarni Stil

Obisk pri stranki : tisk deklaracij v Pekarni Stil

Ponoči, ko mesto spi, v Pekarni Stil  diši po kruhu, krofih in ostalih pekarniških dobrotah.  Na 4500 kvadratnih metrov delovne površine v proizvodnji vsak dan spečejo veliko količino pekarskih izdelkov. Ti morajo biti čim prej zapakirani in pripravljeni za transport. Po koncu pakiranja sledi še pika na i, nalepka oz. deklaracija. 

Noviteta pri Zebri: Namizni tiskalnik ZD410

Noviteta pri Zebri: Namizni tiskalnik ZD410