Novice 2018.

Nasvidenje 2018, pozdravljeno 2019!

Nasvidenje 2018, pozdravljeno 2019!

Prikorakali smo do konca leta 2018,  ki je bilo uspešno in polno aktivnosti, vendar nam to ne bi uspelo, brez vaše pomoči - pomoči naših partnerjev. V Info-kodu smo se ob koncu leta odločili, da že tradicionalno, namesto poslovnih daril namenimo denar dvem dobrodelnim organizacijam Zvezi prijateljev mladine, Ljubljana Moste Polje ter Društvu za varovanje okolja in pomoč živalim v stiski "Reks in mila". 

Info-kod dober partner lekarnam pri izzivu, ki ga prinaša serializacija zdravil

Info-kod dober partner lekarnam pri izzivu, ki ga prinaša serializacija zdravil

S prihajajočim letom prihaja tudi izziv za vse na področju humane medicine. Od 9. februarja naprej bo potrebno v skladu z direktivo opremiti vsa zdravila z 2D črtno kodo (Data Matrix).

Info-kod, ponosni sponzor festivala Animateka

Info-kod, ponosni sponzor festivala Animateka

Leto je naokoli in tudi letos smo se odločili, da podpremo festival za vse otroke in otroke po srcu, tokrat že 15. mednarodni festval animiranega filma, Animateka. Na sporedu bo 300 filmov, 4 razstave, veliko spremljevalnih dogodkov in še več mednarodnih gostov! 

Unitech predstavil nove modele mobilnih računalnikov

Unitech predstavil nove modele mobilnih računalnikov

Globalni proizvajalec naprav za avtomatsko identifikacijo in zajem podatkov, Unitech,  je predstavil v letošnjem letu kar nekaj novosti. Med našo ponudbo so se znašli štirje mobilni računalniki, vsi pa prinašajo visoko vrednost za denar. Namenjeni so uporabi v različnih vertikalnih sektorjih  - od logistike, maloprodaje, veleprodaje, proizvodnja, zdravstvo in transport. 

Noviteta pri Zebra —  serija mobilnih tiskalnikov ZQ600

Noviteta pri Zebra — serija mobilnih tiskalnikov ZQ600

Serijo mobilnih tiskalnikov Zebra QLn je nasledila nova serija, ZQ600.  Mali in veliki brat, ZQ610 in ZQ620, sta med najboljšimi v svojem razredu.Z napredno tehnologijo, inovativno zasnovo, velikim barvnim zaslonom, vrhunskim upravljanjem baterije, ki vključuje takojšnjo funkcijo “wake up” in hitro brezžično povezavo 802.11ac ter Bluetooth, sta nepogrešljivo orodje za delo v trgovini in za upravljanje inventarja.

Zebra MC3300:  terminal, ki se odlično znajde v vsakem skladišču

Zebra MC3300: terminal, ki se odlično znajde v vsakem skladišču

Predstavljamo vam novo generacijo mobilnega računalnika, ki bo ustvaril večjo produktivnost in donosnost za vaše podjetje. Naložen je z inovativnimi funkcionalnostmi - več načinov za lažje optično branje, napredne zmogljivosti za zajemanje podatkov na dolge razdalje in robustno zunanjostjo.  To pa še ni vse - MC3300 je licenciran z operacijskim sistemom Android OS "best for business".