Zadovoljne stranke

Kino otok

Sanja Čakarun
"Podjetje Info-kod nam je na letošnjem festivalu Kino Otok bistveno olajšalo in poenostavilo izdajanje akreditacij, ki nam je v prejšnjih letih vzelo veliko preveč časa. Prisluhnili so našim željam in imeli vedno dovolj potrpljenja in dobre volje, da so nam pojasnili vse, kar nas je zanimalo in nam priskočili na pomoč.
Akreditacije so bile natisnjene hitro in profesionalno, njihov videz in uporabnost pa sta bila taka, kot smo ju želeli in potrebovali."

Datalab d.d.

Matija Kešpert 
"Rad bi izpostavil prijaznost in sodelovanje g. Maria Horvata iz podjetja Info-Kod d.o.o. Tudi letos so nam posodili na reverz nov čitalec črtnih kod s priloženim softwareom, tako da je popis potekal gladko in brez težav. Lani so nam tudi nudili strokovno pomoč pri uporabi, letos pa je šlo že 123 ;)"

Housing Co. d.o.o.

Petra Novak, vodja dogodka CIO 2012
"V imenu podjetja Housing Co. d.o.o. bi pohvalila hitrost, prilagodljivost, zanesljivost in natančnost podjetja Info-Kod, ki nam je v ključnih trenutkih priskočilo na pomoč. S sodelovanjem na podelitvi nagrade CIO  leta, kjer se podeljuje nagrada IT managerju za izjemne dosežke v preteklem letu, so nam s svojo opremo omogočili preprosto potrjevanje akreditacij.
Tudi izdelava kartic je, kljub poznemu sporočanju podatkov, potekala zanesljivo in kakovostno. Info-Kod predstavlja zanesljivega partnerja, s katerim nameravamo sodelovati tudi v prihodnje, saj je kakovost njihove ponudbe izredna."

 Marko Makarovič
"Pred potovanjem sem potreboval dodatno varnost  za mojega štiriletnega navihanca. Po dolgem iskanju identifikacijske zapestnice sem končno našel podjetje, ki mi je bilo pripravljeno pomagati. Pri podjetju Info-kod so mi prijazno ustregli - hitro in kakovostno. Marko"