Reference

Spodaj si lahko ogledate nekatere izmed naših referenc in študij primerov:

  • Silk d.o.o

Študija primera

Silk d.o.o.

Silk d.o.o.

Kako je podjetje Silk avtomatiziralo delo v skladišču?

Podjetje Silk na trgu JV Evrope predstavlja pomembnega distributerja pripomočkov za gospodinjstvo in vrt. Delo v skladišču je, kot pri vsakem izmed distribucijskih podjetij, ključen del Silkovega poslovanja, saj gre iz njihovega skladišča dnevno veliko število palet. 

V svojem portfoliu imajo mnogo  priznanih blagovnih znamk, ki jih dnevno dobavljajo velikim trgovcem, kot sta Spar in Mercator. Vsi veliki trgovci z avtomatiziranim vhodom blaga v skladišče kot predpogoj za dobavo zahtevajo logistično nalepko s kodo SSCC na paletah. 

Več informacij
Slovenske železnice

Slovenske železnice

Slovenske železnice pod okriljem Info-koda

Slovenske železnice zaposlujejo veliko število ljudi, kar med drugim zahteva tudi dobro organizacijo. Določen del te so pod streho spravili že sami, in sicer z idejo, s katero bi uresničili profesionalno rešitev priprave, izdelave in tiska ID kartic za zaposlene.

Več informacij
Biring d.o.o.

Biring d.o.o.

Odkrili smo rešitev za podjetje Biring – lahko jo tudi za vas

Na podjetje Info-kod se je med drugimi za nasvet in morebitno rešitev pred časom obrnilo tudi podjetje Biring. Podjetje Biring prodaja in vzdržuje pisarniško opremo znamk, ki v poslovnem svetu štejejo največ: Canon, Sharp, Kyocera, Ideal, Swarovski in podobne.

Več informacij
Brodnik d.o.o.

Brodnik d.o.o.

Označevanje drobnih izdelkov ni nobena ovira!

Mnogo podjetnikov, ki imajo v svojih prodajnih vrstah najbolj drobne, če ne kar fine izdelke, se sčasoma iz oči v oči sreča s težavo označevanja. Omenjeni problem raste tudi vzporedno s širino prodajnega programa, ki se iz leta v leto veča. Vedno več izdelkov si je potrebno zato do potankosti zapomniti, predvsem tiste s zapletenimi karakteristikami oziroma jih od drugih – podobnih, loči le nek ključni detajl. 

Več informacij