Reference

Spodaj si lahko ogledate nekatere izmed naših referenc in študij primerov:

  • Silk d.o.o

Študija primera

Jadrolija

Jadrolija

Jadrolinija in Info-kod: Izbira ustrezne opreme za povečanje produktivnosti in boljšo uporabniško izkušnjo

Jadrolinija je hrvaško pomorsko ladjarsko podjetje. Glavno poslanstvo družbe je povezovanje hrvaških otokov s celino z opravljanjem rednih storitev prevoza potnikov in tovora. Jadrolinija letno prepelje tudi preko 12,5 milijona potnikov in 3,5 milijona vozil. Jadrolinijina bela flota ima 54 ladij, s skupno možnostjo transporta 4.000 vozil in 30.000 potnikov, od tega 10 katamaranov, 37 trajektov na lokalnih linijah, 3 trajekti na mednarodnih linijah in 4 klasične ladje. Z omenjeno floto Jadrolinija vzdržuje 34 lokalnih linij na Hrvaškem in 3 mednarodne linije, ki povezujejo Hrvaško z Italijo. Ladje v poletni sezoni opravijo več kot 600 odhodov vsak dan, najbolj prometne linije pa se vzdržujejo skoraj 24 ur na dan.

Več informacij
Silk d.o.o.

Silk d.o.o.

Kako je podjetje Silk avtomatiziralo delo v skladišču?

Podjetje Silk na trgu JV Evrope predstavlja pomembnega distributerja pripomočkov za gospodinjstvo in vrt. Delo v skladišču je, kot pri vsakem izmed distribucijskih podjetij, ključen del Silkovega poslovanja, saj gre iz njihovega skladišča dnevno veliko število palet. 

V svojem portfoliu imajo mnogo  priznanih blagovnih znamk, ki jih dnevno dobavljajo velikim trgovcem, kot sta Spar in Mercator. Vsi veliki trgovci z avtomatiziranim vhodom blaga v skladišče kot predpogoj za dobavo zahtevajo logistično nalepko s kodo SSCC na paletah. 

Več informacij
Slovenske železnice

Slovenske železnice

Slovenske železnice pod okriljem Info-koda

Slovenske železnice zaposlujejo veliko število ljudi, kar med drugim zahteva tudi dobro organizacijo. Določen del te so pod streho spravili že sami, in sicer z idejo, s katero bi uresničili profesionalno rešitev priprave, izdelave in tiska ID kartic za zaposlene.

Več informacij
Biring d.o.o.

Biring d.o.o.

Odkrili smo rešitev za podjetje Biring – lahko jo tudi za vas

Na podjetje Info-kod se je med drugimi za nasvet in morebitno rešitev pred časom obrnilo tudi podjetje Biring. Podjetje Biring prodaja in vzdržuje pisarniško opremo znamk, ki v poslovnem svetu štejejo največ: Canon, Sharp, Kyocera, Ideal, Swarovski in podobne.

Več informacij
Brodnik d.o.o.

Brodnik d.o.o.

Označevanje drobnih izdelkov ni nobena ovira!

Mnogo podjetnikov, ki imajo v svojih prodajnih vrstah najbolj drobne, če ne kar fine izdelke, se sčasoma iz oči v oči sreča s težavo označevanja. Omenjeni problem raste tudi vzporedno s širino prodajnega programa, ki se iz leta v leto veča. Vedno več izdelkov si je potrebno zato do potankosti zapomniti, predvsem tiste s zapletenimi karakteristikami oziroma jih od drugih – podobnih, loči le nek ključni detajl. 

Več informacij