Prenos

Kontakti servisnega centra

+386 (0)1 256 24 99

E: [email protected]

30 let izkušenj so zagotovilo strokovne in zanesljive skrbi za vaše naprave.

Za vaše naprave skrbimo skozi celotno življensko dobo izdelka.

Hitra diagnostika in zanesljiv servis zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam ter stalni razpoložljivosti rezervnih delov v našem skladišču.Vaše zadovoljstvo je merilo našega uspeha!

  • Hitra diagnostika

  • Certificirani inženirji

  • Zanesljivost in kakovost

  • Dolgoletne izkušnje

Kontaktiraj
Info-kod servis

Avtorizirani servis

Info-kod certificirani servisni inženirji bodo vašo opremo servisirali v okviru garancije ali po njenem preteku. V našem skladišču v Zagrebu imamo rezervne dele vedno na zalogi, da vam lahko nudimo hitro in kvalitetno servisno storitev na naši ali vaši lokaciji.

Tina Anžič

Poslovodja

A1 d.d.

"Digitalizacija inventure s ProCodeScan nam je zelo olajšala inventuro, saj je program zelo natančen in prilagodljiv. Ekipa Info-koda pa je vedno na voljo, ko jih potrebujemo."

Sanja Čakarun

Public relations

Kino otok 

"Podjetje Info-kod nam je na letošnjem festivalu Kino Otok bistveno olajšalo in poenostavilo izdajanje akreditacij, ki nam je v prejšnjih letih vzelo veliko preveč časa. Prisluhnili so našim željam in imeli vedno dovolj potrpljenja in dobre volje, da so nam pojasnili vse, kar nas je zanimalo in nam priskočili na pomoč.
Akreditacije so bile natisnjene hitro in profesionalno, njihov videz in uporabnost pa sta bila taka, kot smo ju želeli in potrebovali."

Matija Kešpret

CIO, Senior VP Operations

Datalab d.d.

"Rad bi izpostavil prijaznost in sodelovanje g. Maria Horvata iz podjetja Info-Kod d.o.o. Tudi letos so nam posodili na reverz nov čitalec črtnih kod s priloženim softwareom, tako da je popis potekal gladko in brez težav. Lani so nam tudi nudili strokovno pomoč pri uporabi, letos pa je šlo že 123 ;)"

Petra Novak

vodja dogodka CIO 2012

Housing Co. d.o.o.

"V imenu podjetja Housing Co. d.o.o. bi pohvalila hitrost, prilagodljivost, zanesljivost in natančnost podjetja Info-Kod, ki nam je v ključnih trenutkih priskočilo na pomoč. S sodelovanjem na podelitvi nagrade CIO  leta, kjer se podeljuje nagrada IT managerju za izjemne dosežke v preteklem letu, so nam s svojo opremo omogočili preprosto potrjevanje akreditacij.
Tudi izdelava kartic je, kljub poznemu sporočanju podatkov, potekala zanesljivo in kakovostno. Info-Kod predstavlja zanesljivega partnerja, s katerim nameravamo sodelovati tudi v prihodnje, saj je kakovost njihove ponudbe izredna."

Podpora

Profesionalna in celovita podpora ter vzdrževanje opreme za identifikacijo.

Več informacij

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!