Izdelki in rešitve

Rešitve

Vselej usmerjeni k iskanju popolnih in najbolj učinkovitih rešitev smo za vas pripravili različne rešitve za uporabo črtne kode in RFID.

Programi

Raziščite našo ponudbo programske opreme in spoznajte na kakšne načine lahko povežete vašo dejavnost in programsko opremo za ustvarjanje učinkovitih in prilagodljivih rešitev.

Potrošni material

Ponudimo vam lahko vse vrste nalepk, kartic in folij, vključno z ustreznimi riboni/folijami, ki lahko izpolnijo vse zahteve uporabnikov.

Tiskalniki etiket

Glede na široko ponudbo raznovrstnih in vzdržljivih tiskalnikov črtne kode ste lahko prepričani, da vam Zebra lahko ponudi pravo in kakovostno rešitev za tisk vaših vsebin.

Ročni terminali

Ročni terminali namenjeni delu v skladišču, prodaji na drobno, javnim podjetjem, v logistični dejavnosti in delu na terenu, zagotavljajo enostaven, hiter in učinkovit vpogled v pretok blaga v trgovini kot tudi v trenutno stanje na terenu.

Kategorije

Čitalniki črtnih kod

Čitalniki črtne kode za splošno rabo so namenjeni širokemu spektru potreb in uporabe, njihova prednost pa je tudi cenovna dostopnost.

Tiskalniki ID kartic

Zebrine rešitve za izpis kartic prinašajo izboljšave, ko gre za spremljanje zaposlenih, nadzor dostopa in samo varnost identifikacijskih kartic. Naša široka paleta tiskalnikov z možnostjo enostranskega ali dvostranskega tiska kartic v barvi vam ponuja različne možnosti - od žične in brezžične omrežne povezljivosti, preko pametnih in magnetnih kartic, pa vse do laminiranja kartic za njihovo večjo varnost in vzdržljivost.

Tablični računalnik

Robustni tablični računalniki so namenjeni delu v najzahtevnejših delovnih pogojih in se ponašajo z opcijio izbire med Windows in Android operacijskim sistemom.

Kategorije

RFID

Popolna vidljivost Zebrinih RFID tiskalnikov vam omogoča učinkovito upravljanje s sredstvi - njihovo identifikacijo, spremljanje in optimizacijo. Zahvaljujoč prilagodljivosti naših RFID tiskalnikov imate priložnost zadovoljiti različne poslovne potrebe, od prvega do zadnjega člena v dobavni verigi, in jih morda uporabljati celo za druge namene. Ponudimo vam lahko široko paleto različnih RFID tiskalnikov, od mobilnih do tistih najbolj zahtevnih, ki najboljše rezultate dajejo ob uporabi Zebrinih nalepk in oznak.

Wi-Fi oprema Motorola

Motorola brezžična oprema