Novice 2019.

Računalnik za montažo na vozila VC8300 — enostaven prehod na Android napravo

Računalnik za montažo na vozila VC8300 — enostaven prehod na Android napravo

VC8300 razširja Zebrin portfelj naprav za skladišča z Androidovo napravo s kompaktno zasnovo, ki ponuja vse, kar vaši kupci potrebujejo za enostaven prehod na Android napravo.

Vgrajena tipkovnica in 8-palčni zaslon na dotik podpiraj vnos podatkov na osnovi tipk in z zaslonom na dotik, kar zagotavlja podporo za današnje aplikacije Terminal Emulation (TE) in interaktivne Androidove aplikacije prihodnosti. Naprava, ki prinaša “vse v enem” za uporabo ne potrebuje ločene tipkovnice.

Združljivost z obstoječimi nosilci in kabli omogoča hitro, enostavno in stroškovno učinkovito namestitev. Poleg tega TE aplikacije delujejo takoj, ko jih namestite, vaše stranke dobijo najlažji možni prehod na Android.

Obiskali smo Unitech Elektronics

Obiskali smo Unitech Elektronics

Unitech je bil ustanovljen leta 1979,  na začetku informacijske revolucije za zagotavljanje mikroprocesorskih rešitev na področju avtomatizacijskih storitev in izdelkov. V zadnjih 29 letih si je Unitech prizadeval doseči najvišjo možno raven zadovoljstva strank, kar smo se prepričali na lastne oči z obiskom v Tajvanu, v mestu Taipei, kjer stoji njihova tovarna z  razvojnim oddelekom. 

Info-kod zlati partner Pantheon konference

Info-kod zlati partner Pantheon konference

Datalab, vodilno podjetje za poslovno-informacijske sisteme v Jugovzhodni Evropi je uspešno izvedel dogodek z letošnjo aktualno tematiko Digitalizacija 2019 v praksi. Kot pravi Pija Kapitanovič, ena od govork na okrogli mizi: »Uspešno izvedena digitalizacija evropskih, s tem pa tudi slovenskih podjetij, je eden izmed najpomembnejših ključev, s katerim si lahko odklenemo vrata v prihodnost, kjer vlada vsaj takšna blaginja, kot jo poznamo danes.«

Pantheon konferenca je največji PANTHEON poslovni dogodek že od leta 2004. Do konca leta 2018 se ga je skupno udeležilo 5.000+ udeležencev iz držav regije Alpe-Adria. Dogodek predstavlja odlično priložnost za strateško povezovanje, povečanje prepoznavnosti ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. 

Evolucija pri Zebri — mobilni računalnik MC9300

Evolucija pri Zebri — mobilni računalnik MC9300

Več kot tri milijone mobilnih računalnikov  Zebra MC9200 je  v rokah zaposlenih v skladiščih in proizvodnih obratih. Z uporabo mobilnih računalnkov so podjetja izboljšala produktivnost zaposlenih in racionalizirala poslovne procese. Z novim mobilnim računalnikom MC9300 je Zebra stopila še en korak dlje, saj je to najbolj napredna naprava serije MC9000, ki prekaša katerokoli napravo v svojem razredu.

NiceLabel predstavil novo verzijo, 2019

NiceLabel predstavil novo verzijo, 2019

NiceLabel je vodilni svetovni razvijalec programske opreme za oblikovanje etiket in sistemov za upravljanje z etiketami, ki podjetjem vseh velikosti pomagajo izboljšati kakovost, hitrost in učinkovitost označevanja, hkrati pa zmanjšati stroške.

Ultimativna izkušnja z novitetama – Zebra TC52 in TC57

Ultimativna izkušnja z novitetama – Zebra TC52 in TC57

Zebra je predstavila dve noviteti, primerni tudi za najbolj zahtevne uporabnike med štirimi stenami ali na terenu. Tu sta mobilna terminala TC52 in TC57, ki imata praktično vse - od Androida do velikega 5-palčnega zaslona na dotik, iz katerega je mogoče brati pod neposredno sončno svetlobo,  s katerima je ob vsakodnevnem zajemanju črtnih kod, nalepk in dokumentov opraviti delo že v prvem poskusu.