Novice 2018.

Novi tiskalniki kartic Zebra –  ZC100, ZC300 in ZC350

Novi tiskalniki kartic Zebra – ZC100, ZC300 in ZC350

Zebra, vodilni proizvajalec opreme za avtomatsko identifikacijo, je zasnovala novo generacijo kartičnih tiskalnikov;  Zebra ZC100, ZC300 in ZC350.

Katere nalepke na kolutu izbrati?

Katere nalepke na kolutu izbrati?

Kateri material nalepk boste izbrali, je predvsem odvisno od podlage na katero boste aplicirali nalepke, ter kako dolgo želite, da nalepka ostane na podlagi, kamor boste aplicirali nalepke. Ker obstaja kar nekaj različnih materialov, vsak od njih pa ima svoje posebne lastnosti in specifikacije, smo za vas pripravili osnovni kratki vodič o nalepkah in različnih materialih, opisali pa še najbolj specifične rabe, kjer se nalepke oz. etikete uporabljajo. 

Obvestilo o kolektivnem dopustu

Obvestilo o kolektivnem dopustu

Obveščamo vas, da bomo imeli v podjetju Info-kod 30.4.2018 kolektivni dopust. Izdaja naročil na ta dan ne bo možna.

Ravno tako bomo zaradi praznikov zaprti  27.4., 1.5. in 2.5.2018. 

5  korakov do označitve vaših izdelkov z deklaracijami

5 korakov do označitve vaših izdelkov z deklaracijami

Deklaracija je namenjena potrošniku in mu posreduje osnovne podatke o proizvodu, proizvajalcu in dobavitelju, kot o tistem, ki je za proizvod na trgu odgovoren. Zahteve, vsebina in obseg deklaracije za posamezne skupine proizvodov so lahko dodatno določeni v posameznih posebnih predpisih in ponekod velja obvezno označevanje za živila, kozmetiko, čistila, obutev in tako naprej. Posebne zahteve za »deklariranje« pa veljajo še za tehnično zahtevnejše izdelke, ki morajo biti označeni z znakom CE, opremljeni z navodili za uporabo in vzdrževanje ter listinami o skladnosti. Posebno poglavje pri označevanju je še navajanje količin predpakiranih izdelkov.

Zebra Technologies v Prestonu

Zebra Technologies v Prestonu

Obiskali smo obrat Zebra Technologies, vodilnega proizvajalca nalepk in opreme za avtomatsko identifikacijo. Obrat se nahaja v Prestonu in je bil razširjen v letu 2013. Staro distribucijsko središče v Prestonu je bilo prenovljeno, da bi zagotovilo sodoben servisni center in dodaten skladiščni prostor za podporo prihodnji rasti. Obrat Zebra Techologies se je v zadnjih treh letih povečal za 20%, in trenutno deluje na 20.000 kvadratnih metrih, Zebra načrtuje enako rast v naslednjih 5 letih. 

Obiskali smo Zebra Experience Center

Obiskali smo Zebra Experience Center

Zebra Experience center se nahaja v Bourne End, UK. Ta obiskovalcem nudi vpogled v celoten Zebrin portofolio, v "real life" okolju. Center nudi partnerjem in strankam edinstveno učno izkušnjo in srečanje z zadnjo in najnaprednejšo tehnologijo iz različnih področji; zdravstva, proizvodnje, prodaje, skladiščenja. Prostor omogoča vizulazacijo procesov, zbiranje idej in  razvoj strategije,  ter je kot tak dostopen tako partnerjem kot končnim strankam, v spremstvu partnerjev.