Novice 2018.

Obvestilo o kolektivnem dopustu

Obveščamo vas, da bomo imeli v podjetju Info-kod 30.4.2018 kolektivni dopust. Izdaja naročil na ta dan ne bo možna.

Ravno tako bomo zaradi praznikov zaprti  27.4., 1.5. in 2.5.2018. 

5 korakov do označitve vaših izdelkov z deklaracijami

Deklaracija je namenjena potrošniku in mu posreduje osnovne podatke o proizvodu, proizvajalcu in dobavitelju, kot o tistem, ki je za proizvod na trgu odgovoren. Zahteve, vsebina in obseg deklaracije za posamezne skupine proizvodov so lahko dodatno določeni v posameznih posebnih predpisih in ponekod velja obvezno označevanje za živila, kozmetiko, čistila, obutev in tako naprej. Posebne zahteve za »deklariranje« pa veljajo še za tehnično zahtevnejše izdelke, ki morajo biti označeni z znakom CE, opremljeni z navodili za uporabo in vzdrževanje ter listinami o skladnosti. Posebno poglavje pri označevanju je še navajanje količin predpakiranih izdelkov.

Zebra Technologies v Prestonu

Zebra Technologies v Prestonu

Obiskali smo obrat Zebra Technologies, vodilnega proizvajalca nalepk in opreme za avtomatsko identifikacijo. Obrat se nahaja v Prestonu in je bil razširjen v letu 2013. Staro distribucijsko središče v Prestonu je bilo prenovljeno, da bi zagotovilo sodoben servisni center in dodaten skladiščni prostor za podporo prihodnji rasti. Obrat Zebra Techologies se je v zadnjih treh letih povečal za 20%, in trenutno deluje na 20.000 kvadratnih metrih, Zebra načrtuje enako rast v naslednjih 5 letih. 

Obiskali smo Zebra Experience Center

Obiskali smo Zebra Experience Center

Zebra Experience center se nahaja v Bourne End, UK. Ta obiskovalcem nudi vpogled v celoten Zebrin portofolio, v "real life" okolju. Center nudi partnerjem in strankam edinstveno učno izkušnjo in srečanje z zadnjo in najnaprednejšo tehnologijo iz različnih področji; zdravstva, proizvodnje, prodaje, skladiščenja. Prostor omogoča vizulazacijo procesov, zbiranje idej in  razvoj strategije,  ter je kot tak dostopen tako partnerjem kot končnim strankam, v spremstvu partnerjev. 

Stroškovno učinkovita 1D rešitev za skeniranje!

Stroškovno učinkovita 1D rešitev za skeniranje!

MS831 je 1D laserski čitalec črtne kode z odlično učinkovitostjo branja po izredno konkurenčni ceni, ki pride skupaj s podstavkom in kablom. Odlična rešitev za vse, ki ne skenirajo veliko in potrebujejo čitalec z nizko ceno!