Novice 2018.

Unitech predstavil nove modele mobilnih računalnikov

Unitech predstavil nove modele mobilnih računalnikov

Globalni proizvajalec naprav za avtomatsko identifikacijo in zajem podatkov, Unitech,  je predstavil v letošnjem letu kar nekaj novosti. Med našo ponudbo so se znašli štirje mobilni računalniki, vsi pa prinašajo visoko vrednost za denar. Namenjeni so uporabi v različnih vertikalnih sektorjih  - od logistike, maloprodaje, veleprodaje, proizvodnja, zdravstvo in transport. 

Noviteta pri Zebra —  serija mobilnih tiskalnikov ZQ600

Noviteta pri Zebra — serija mobilnih tiskalnikov ZQ600

Serijo mobilnih tiskalnikov Zebra QLn je nasledila nova serija, ZQ600.  Mali in veliki brat, ZQ610 in ZQ620, sta med najboljšimi v svojem razredu.Z napredno tehnologijo, inovativno zasnovo, velikim barvnim zaslonom, vrhunskim upravljanjem baterije, ki vključuje takojšnjo funkcijo “wake up”, hitro brezžično povezavo 802.11ac ter Bluetooth, sta nepogrešljivo orodje za delo v trgovini in za upravljanje inventarja.

Zebra MC3300:  terminal, ki se odlično znajde v vsakem skladišču

Zebra MC3300: terminal, ki se odlično znajde v vsakem skladišču

Predstavljamo vam novo generacijo mobilnega računalnika, ki bo ustvaril večjo produktivnost in donosnost za vaše podjetje. Naložen je z inovativnimi funkcionalnostmi - več načinov za lažje optično branje, napredne zmogljivosti za zajemanje podatkov na dolge razdalje in robustno zunanjostjo.  To pa še ni vse - MC3300 je licenciran z operacijskim sistemom Android OS "best for business".

Info-kod ponovno sponzor Festivala slovenskega filma

Info-kod ponovno sponzor Festivala slovenskega filma

Partnerstvo s Festivalom slovenskega filma je že tradicionalno in nam je v velik ponos. Festival vsako leto predstavi produkcijo celovečernih in kratkih igranih, dokumentarnih ter animiranih filmov, ki so nastali v Sloveniji v preteklem letu. Na festivalu se podeljuje tudi nagrada Metoda Badjure za življenjsko delo, ki je najuglednejša nagrada na področju filmskega ustvarjanja na slovenskem. Letošnji, 21. Festival slovenskega filma,  od 10. do 15. septembra poteka v dvoranah Avditorija Portorož in Monfortu. 

Sedaj na voljo tudi programska oprema Cardpresso

Sedaj na voljo tudi programska oprema Cardpresso

CardPresso programska oprema je zasnovana tako, da vam omogoča enostavno izdelavo kartic. Vgrajena so orodja za grafično oblikovanje in personalizacijo. Na voljo sta magnetno, kontaktno in brezkontaktno čipovno kodiranje. Njegov uporabniku prijazen vmesnik omogoča  uporabo programske opreme brez predhodnega izobraževanja in je primeren tudi za tiste uporabnike, ki še nikoli niso tiskali kartic. Cardpresso, za razliko od svojih konkurenčnih produktov, deluje in ga je možno inštalirati tudi na Apple Mac  računalnike ter računalnike z Linux OS!

Novi tiskalniki kartic Zebra –  ZC100, ZC300 in ZC350

Novi tiskalniki kartic Zebra – ZC100, ZC300 in ZC350

Zebra, vodilni proizvajalec opreme za avtomatsko identifikacijo, je zasnovala novo generacijo kartičnih tiskalnikov;  Zebra ZC100, ZC300 in ZC350.