Novice

Kiosk tiskalniki Star Sanei SK1, SK4 in SK5

Noviteta na trgu: kiosk tiskalniki Star Sanei SK1, SK4 in SK5 za optimizacijo procesov v storitvenih dejavnostih.

Vsi modeli podjetja STAR serije SK so opremljeni z najnovejšimi tehnologijami za zagotavljanje hitrega in zanesljivega tiskanja. Njihova zasnova omogoča enostavno integracijo v kioske in samopostrežne terminale, kar zagotavljanje, da lahko podjetja izboljšajo interakcijo s strankami in optimizirajo svoje operativne procese. Tiskalniki so zasnovani za dolgotrajno delovanje in minimalno vzdrževanje.

  1. Tiskalniki Sanei serije SK1 so idealni za tiste, ki potrebujejo kompaktno rešitev z osnovnimi funkcijami tiskanja. Z možnostjo tiskanja na različne širine papirja, SK1 ponuja prilagodljivost, kjer je prostor omejen.

  2. Tiskalniki Sanei SK4 serije je nadgrajena serija SK1, z večjo hitrostjo tiskanja in podporo za bolj zahtevne aplikacije. Kiosk tiskalniki serije SK4 so bolj robustni in primerni za okolja z visoko frekvenco tiskanja.

  3. Tiskalniki Sanei serije SK5 imajo najvišjo zmogljivostjo in razširljivostjo. Vključujejo funkcionalnosti, kot so tiskanje v visoki ločljivosti in napredne možnosti povezovanja za integracijo v kompleksne sisteme.

Za podjetja, ki iščejo zanesljive in prilagodljive rešitve za tiskanje v kioskih, serija tiskalnikov Star kiosk - Sanei SK1, SK4 in SK5 ponuja obsežne možnosti, ki lahko zadovoljijo potrebe različnih industrij. Info-Kod d.o.o., z več kot dvajsetletnimi izkušnjami in širokim portfeljem rešitev, zagotavlja strokovno svetovanje in podporo za izbiro najprimernejših tiskalnikov glede na specifične zahteve posameznih podjetij.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!