Novice

PANTHEON konferenca 2024: križišče inovacij in poslovne odličnosti

PANTHEON konferenca 2024: križišče inovacij in poslovne odličnosti 

Tudi letos smo pri podjetju Info-Kod  z veseljem podprli enega največjih dogodkov v regiji – PANTHEON Konferenco 2024. Ta pomemben dogodek je potekal 4. in 5. aprila v idiličnem okolju Kongresnega centra Thermana Laško, kjer se je zbralo preko 1000 udeležencev iz različnih sektorjev, vključno z managerji, računovodjami in IT strokovnjaki.

Digitalne inovacije in umetna inteligenca

Letošnja konferenca je bila osredotočena na digitalne inovacije ter kako lahko te sinergijsko delujejo z vsakodnevnimi poslovnimi procesi. Novost leta je bila predstavitev nadgradnje PANTHEON sistema z umetno inteligenco AION, ki obljublja, da bo uporabnikom prinesel številne prednosti pri avtomatizaciji in optimizaciji procesov.

Info-Kod in Datalab: partnerstvo v znanju

Kot srebrni partner smo pri Info-Kod imeli priložnost predstaviti naše najnovejše rešitve in storitve, ki so tesno povezane z Datalabovim sistemom ERP. Naša ekipa je skozi dva dni konference nudila vpoglede v optimalno izkoriščanje PANTHEON sistema, predvsem v kontekstu avtomatske identifikacije.

Bogat program konference

Konferenca je ponudila bogat program z 25 predavanji, ki so pokrivali širok spekter tem od računovodstva in financ do varnosti podatkov in e-poslovanja. Predavatelji, med katerimi so bili priznani domači in tuji strokovnjaki, so delili znanje o najnovejših zakonodajnih spremembah, gospodarskih trendih in tehnoloških novostih.

Mreženje in povezovanje

Konferenca ni bila le priložnost za pridobivanje novega znanja, ampak tudi za mreženje. Udeleženci so imeli priložnost srečati se z vodilnimi strokovnjaki in razpravljati o prihodnosti industrije. To je bil idealen čas za izmenjavo izkušenj in sklepanje novih poslovnih partnerstev, kar je še posebej pomembno v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju.

Pridružite se nam naslednje leto

Za nami je še ena uspešna edicija PANTHEON konference, ki je postavila nove mejnike v poslovni in tehnološki odličnosti. Če ste zamudili to priložnost, ne skrbite – že odštevamo dneve do naslednjega srečanja. Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj z nami rastete v svetu poslovnih inovacij.

Pri podjetju Info-Kod se zahvaljujemo vsem udeležencem in partnerjem, ki so prispevali k uspešnosti tega dogodka, in se veselimo nadaljnjega sodelovanja v prihodnje.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!