Novice

ProCodeScan+: nova generacija aplikacije za učinkovito upravljanje skladišč in komisioniranje

Učinkovitost, preglednost in natančnost so ključni elementi uspešnega upravljanja skladišča in komisioniranja v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. Da bi sledili poslovnim potrebam naših partnerjev in strank smo razvili novo generacijo aplikacije PCS, naprednejšo rešitev PCS+, ki preoblikuje način, kako lahko podjetja optimizirajo svoje skladiščne operacije z naslednjimi novostmi: 

  • Lokacijska skladišča za večjo natančnost: Ena izmed največjih novosti, ki jih prinaša PCS+, je možnost uporabe več lokacij v skladišču. Na primer, v vsakem skladišču (npr. skladišče 1) lahko določite več področij (npr. A1, A2, B1, B2), kar omogoča natančno določanje položaja vsakega izdelka na polici. To pomeni, da bo proces prevzema blaga postal bolj učinkovit in natančen kot kdajkoli prej.

  • Komisioniranje ali prevzemanje po seznamu: S funkcionalnostjo komisioniranja ali prevzema po seznamu boste zaposlenim omogočili zbiranje blaga iz skladišča glede na natančno določen seznam artiklov, količin, serijskih številk itd. To bo povečalo natančnost in hitrost celotnega postopka.

  • Možnost multipliciranja količine za hitrejše delo: S PCS+ lahko izkoristite možnost multipliciranja količine. To pomeni, da lahko vneseno količino izdelkov pomnožite s predhodno nastavljeno vrednostjo. To je še posebej uporabno pri komisioniranju ali prevzemu večjih količin enakih izdelkov.

  • Možnost prenosa podatkov preko web service-a ob doplačilu. Za programski paket E-računi d.o.o. smo razvili izmenjavo podatkov prek njihovega Webservice strežnika, kar podjetjem omogoča še hitrejši prenos podatkov v in iz zalednega sistema. 

Preglejte primerjavo funkcionalnosti med ECS, PCS in PCS+ in kontaktirajte naše strokovnjake za avtomatsko identifikacijo za ponudbo in več informacij.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!