Označevanje izdelkov

Označevanje za cvetličarne

Za označevanje v cvetličarni ali vrtnariji je pomembna obstojnost materialov ter hitro in ažurno označevanje cvetlic.

Vendar pa imate pri označevanju izbiro. Uporabite dve vrste nalepk –  nalepke na kolutu in na poli. Na nalepke na kolutu lahko tiskate samo v črni barvi ter samo s tiskalniki za tisk nalepk na kolutu. 

Na nalepke, ki so na polah, lahko tiskate z laserskim ali ink-jet tiskalnikom v barvah in po potrebi tudi obojestransko. 

Pri tisku z ink-jet tiskalnikom ali laserskim tiskalnikom ste omejeni, ker lahko natisnete zgolj celotno polo nalepk, ne pa posameznih nalepk. Pri izbiri nalepk na polah A4 pazite, da izberete ustrezni material glede na to, če  imate laserski ali ink-jet tiskalnik. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Analiza in svetovanje

Naredili bomo analizo stanja in našli najboljšo rešitev za tisk nalepk in označevanje vaših izdelkov.

02

Izbira nalepk

Pomagali vam bomo izbrati nalepke za označevanje glede na izdelke, ki jih želite označiti s črtnimi kodami.

03

Inštalacija in začetek uporabe

Naši serviserji vam bodo pomagali z inštalacijo tiskalnika in programske opremo za tisk nalepk.

04

Servis in podpora

Nudimo vam profesionalen servis tiskalnikov nalepk v in izven garancijskega roka ter podporo preko oddaljenega omrežja ali na vaši lokaciji.

  • Nižji stroški

  • Vrhunska kakovost

  • Manj napak

  • Učinkovitost

Označevanje za cvetličarne

Oprema za tisk nalepk in branje črtnih kod

Skladno z vašimi poslovnimi potrebami, koliko izdelkov označujete dnevno, kakšne vrste izdelkov označujete ter kje hranite vaše cvetlice in rastline (notri ali zunaj) vam bomo  pripravili najbolj optimalno opremo za tisk in branje črtnih kod. Na zalogi v našem skladišču imamo na zalogi široko paleto tiskalnikov nalepk, čitalcev črtne kode, mobilnih terminalov ter druge opreme za avtomatsko identifikacijo. 

Obstojne nalepke za označevanje v cvetličarnah

Nalepka za označevanje v cvetličarnah in vrtnarijah morajo biti obstojne na vlago, gnojila in druge naravne ter včasih tudi kemične preparate.

Plastificirane nalepke

Cvetličarne in vrtnarije največkrat poslužujejo plastificiranih nalepk, katere so izdelane iz materialov polietilen, polipropilen ali metaliziranih poliester materialov, ki so odporni proti ekstremni vročini, vetru, vplivu vode, UV žarkom in ostalim ekstremnim kemičnim vplivom. Za rastline in cvetlice, ki gredo hitro iz zaloge, zadostuje označevanje s papirnatimi nalepkami.

Označevalne tablice

Etikete lahko nalepimo na označevalne tablice oz. gredične tablice, ki jih zapičimo v zemljo in katere so namenjena označevanju s cenam, sorto ali označevanju drugih podatkov o rastlinah.

Tiskalnik za tisk v cvetličarnah

Zebra ZD220 in ZD230 sta tiskalnika sta primerna tiskalnika za tisk nalepk v cvetličarnah ali vrtnarijah. Oba modela tiskalnikov sta primerna za tiskanje manjše količine nalepk. Med seboj se omenjena tiskalnika razlikujeta predvsem po tem, da ima ZD230 možnost vstavitve tudi daljše, 300m folije, poleg standardne, 74m in v hitrejšem tisku.

Označevanje izdelkov, ki jih ni možno opremiti z nalepko

Drevesnice, sadike, vreče, gajbice in podobni izdelki se označujejo z drevesnicami ali gredičnimi tablicami.
Razlika med drevesnicami in tablicami je v izgledu in tehnični izdelavi. Za označevanje sadike ali mladega drevesa uporabimo drevesnico, ki jo zavijemo okrog veje in pritrdimo s sponko.
Po uporabi drevesnico enostavno odstranimo.

Za označevanje embalaže kot so vreče lahko uporabimo kartonske ali plastične ploščice, ki se naredijo po specifikaciji stranke, z luknjico ali brez.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!