Android mobilni terminali

M3 Mobile UL20, mobilni terminal

UL20 je sodobni mobilni terminal, ki s pomočjo zmogljivega Qualcomm 8-jedrnega procesorja poganja vse potrebne aplikacije za nemoteno delovanje vašega posla. Naprava M3Mobile UL20 je idealna za različna okolja - delo v skladišču, v proizvodnih obratih ali maloprodajnem okolju.

Na 5’ HD zaslonu boste lahko prikazali vse podatke iz vaših aplikacij. Terminal boste lahko nemoteno uporabljali v dežju in mrazu, saj ima IP67 zaščito pred vodo in prahom ter zaslon, ki bo dotik prepoznal, kljub temu da delo opravljate z rokavicami. Za nemoteno komunikacijo na poti bo poskrbela 4G/LTE povezava, znotraj štirih sten pa 2.4 in 5 GHz WiFi.

Operacijski sistem Android 8.1 vam omogoča vse napredne funkcije modernih mobilnih naprav, velika fizična tipkovnica pa pohitri vsakodnevni vnos podatkov.

Za zajem črtnih kod so na voljo 1D laserski čitalec, 2D imager ter 2D imager dolgega dosega, ki vam omogoča branje tudi do razdalje 21m.

Za nemoteno uporabo naprave skrbi zmogljiva baterija s 6700mAh, katero lahko hitro zamenjate.

Mobilni terminal UL20 v različici F je prilagojen za delo v zelo hladnem okolju, saj s pomočjo posebnih grelcev v drobovju naprave preprečuje nastajanje kondenzacije, zato je posebej namenjen delu v hladilnicah, kjer temperature segajo tudi do -30°C.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!