DOS mobilni terminali

Unitech HT630, DOS mobilni terminal

Naprava ni več dobavljiva. 

Unitech HT630 je ročni terminal majhnih dimenzij, ki je znan po svoji kakovosti in vsebuje polno funkcionalnost velikih terminalov. Uporaben je lahko za skladiščno poslovanje, spremljanje proizvodnje, popis osnovnih sredstev, inventuro v trgovini ...

HT630 prihaja iz serije Unitechovih DOS terminalov in je zaradi svoje kakovosti in funkcionalnosti velikih terminalov zelo cenjen 1D laserski ročni terminal. Je majhnih dimenzij (165 mm x 60 mm x 35 mm) in zato zelo uporaben v različnih aplikacijah od inventur, prejem blaga, izdaja blaga itd...

Terminal v sebi skriva Li-ION baterijo 120 mAH/3.6V,880 mAH, 256 kb Flash pomnilnika, 4,5 MB RAMpomnilnika in 80 MHz RISK procesor. Komucirali boste preko 26 alfa-numeričnih tipk in tipke za proženje laserja, informacije pa prikazuje na LCD zaslonu 128 x 64 pik, z osvetlitvijo ozadja.

DOS terminal HT630 se programira s standardnim C programskim jezikom ali s posebnim razvojnim orodjem JobGen Plus (brezplačno v kompletu). JGP+ je prirejen uporabnikom, ki niso programerji. Za povezave z že obstoječimi Windows aplikacijami obstajajo DLL datoteke z narejenimi funkcijami za Visual C++, Visual Basic in Delphi.

V kompletu dobite še napajalnik, kabel, Li-ION baterija in tudi programsko orodje za izdelavo lastnih aplikacij.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!