Identifikacijske kartice in ploščice

Označevalne ploščice (tagi) za hlodovino in stoječa drevesa

Sistem Signumat, ki zajema označevalne ploščice (tage) iz pocinkane pločevine ali visokokvalitetne plastike ter kladivo Signumat Hammer, pomaga izboljšati organizacijo kot tudi točnost nad nadzorom zalog. 

Ena izmed najbolj  izstopajočih in inovativnih metod označevanja in številčenja lesa  je hitra, stroškovno učinkovita in odporna na vse vremenske vplive. Uporaba sistema Signumat je možna tako za označevanje dolžine in oddelek odrezanega lesa kot tudi stoječih dreves. Sistem  za pritrditev je izjemno preprost za uporabo.

Visoko tehnološko dodelano  napredno kladivo Signumat Hammer omogoča fiksiranje ploščice z enim samim udarcem. Odstranitev označevalnih ploščic je varna, saj lahko označevalne ploščice zelo enostavno odstrani zgolj imetnik kladiva. Označevalne ploščice so narejene tako, da so kos najbolj zahtevnim zahtevam v lesno-predelovalni industriji (preživijo celo postopke kuhanja). 

  Preberite več Prikaži manj

  Vprašajte naše strokovnjake

  Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

  Kontaktirajte nas

  Vprašajte naše strokovnjake

  Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

  Kontaktirajte nas

  Piškotki

  Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

  Izberite piškotke na spletni strani

  Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

  Nastavitve Sprejemam vse OK!