Identifikacijske kartice in ploščice

Standardne PVC identifikacijske kartice

Izdelajte kakovostne in očesu všečne kartice za programe zaupanja, članske izkaznice, akreditacije na konferencah ter za kontrolo vstopa na različne dogodke.

Standardne ali navadne PVC kartice so medij za izdelavo identifikacijskih izkaznic s katerimi smo vsak dan v stiku. Ne glede na namen, kartice ne bi smele biti namenjene samo identifikaciji ampak morajo tudi predstaviti vašo znamko ali podjetje.

Naša ponudba PVC kartic temelji na bogatem asortimanu uveljavljenih izdelovalcev kot je npr. Zebra kot tudi prek lokalnih partnerjev po zelo atraktivnih cenah. Za hitro dobavo smo poskrbeli z lastno zalogo najbolj prodajanih izdelkov.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

UPORABA

PVC kartice so zastopljene v različnih programih zaupanja kot tudi izdelavi članskih izkaznic (knjižnice, trgovski centri, fitnesi...), kot akreditacije na različnih dogodkih ter kot kontrola vstopa v wellnes centre, hotele, bazene. Standardna velikost kartice je 86x54mm.

02

IZGLED

Ovisno o zahtjevu primjene, prilagođava se i dizajn kartice bilo da je riječ o ispisu u jednoj ili više boja. Kombinacijom odgovarajuće boje ribona moguće je postići i posebne efekte poput laminacije, holograma i slično. Odvisno od načina uporabe prilagaja se tudi podoba kartice. Lahko se odločimo za enobarvni izpis ali večbarvno kartico. Dodatno se še lahko odločimo za laminacijo, hologram ali kakšen drugi zaščitni efekt.

03

KAKOVOST

Izdelane so od visokokavostnega trdnega in hkrati fleksibilnega materiala. Na ta način je zagotovljena dolgoročnost in visoka kakovost izpisa (fotografija, tekst, črtna koda).

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!