Zapestnice za zdravstvo in dogodke

Zapestnice / vstopnice za dogodke

Naj bo vaš dogodek atraktiven. Kontrolo dostopa izboljšajte in poenostavite na enostaven in efikasen način.

Zapestnice so odlična izbira za katerikoli dogodek kjer je potrebna identifikacija obiskovalcev. Uporaba zmanjša možnost napak vezanih na identifikacijo, minimizira goljufije z vstopnicami, pospeši vhod na dogodek in izboljša uporabniško izkušnjo.

V Info-kodu lahko ponudimo široko izbiro identifikacijskih zapestnic v različnih barvah, velikostih in materialih po zelo atraktivnih cenah. Najbolj pogoste dimenzije in barve ponavadi imamo na zalogi ter na ta način lahko zagotovimo hiter rok dobave. Na razpolago smo vam za vsa dodatna vprašanja in pomoč glede izbire zapestnic in branja črtnih kod.
 

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

BARVE

Za vaš dogodek izberite barvo, ki ustreza podobi podjetja ali tematiki dogodka. Na razpolago je več različnih barv: rdeča, rumena, modra, zelena, roza, oranžna in vijolična.

02

OBSTOJNOST

Lahko izbirate med enodnevnimi ali večdnevnimi zapestnicami. Pri enodnevnih je odpornost na vodo in vlago minimalna. Večdnevne so bolj odporne na težje pogoje uporabe in so najbolj primerne za uporabo v zabaviščnih vodnih parkih.

03

NAMEN

Uporabite zapestnice kot obliko identifikacije in varnosti ampak tudi kot element pozitivne uporabniške izkušnje obiskovalca. Lahko izbirate med različnimi barvami, možno jih je personalizirati, dodati logotip organizatorja dogodka.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!