Android tablični računalniki

Zebra ET51/ET56

Za vaše zaposlene je pomembno, da je tablični računalnik, ki ga uporabljajo na delovnem mestu čim bolj podoben telefonu ali tablici, ki jo uporabljajo v vsakdanjem življenju. Na drugi strani podjetja potrebujejo trpežne in robustne naprave, ki jim bodo omogočile hiter zajem podatkov in dodatke za delo v zahtevnem delovnem okolju. Naprava Zebra ET51/56 združuje želje obeh.

Robustni tablični računalnik Zebra ET51/56  Android poganja osemjedrni procesor Snapdragon 660 z 2,2 GHz, Windows različico pa štirijedrni Atom E3940 z 1,6 GHz. Enterprise. Tablični računalnik je presenetljivo lahek, tanek in hkrati robusten. Obe verziji, 8,4 inčna in 10,1 inčna tablica se ponašata s svetlim zaslonom, ki je idealen za delo tudi na dnevni svetlobi. Vnos na tablico je mogoč s prstom, rokavicami ali pisalom, tudi kadar je zaslon moker. Standard povezljivosti  802.11 vam omogoča, da je tablični računalnik mogoče povezati praktično v katerokoli Wi-Fi omrežje. Pri ET56 lahko zanesete še na hitro mobilno povezavo LTE in s tem tablico uporabljate tudi na terenu. Polnilno postajo, ki vam omogoča, da polnite več tablic naenkrat, boste mogoče pritrditi tako na steno, na sedež ali na omizje.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!