Industrijski tiskalniki nalepk

Zebra ZT411, industrijski tiskalnik nalepk

Serija ZT411 zajema široke možnosti uporabe, saj je tiskalnik  idealen za tisk nalepk v proizvodnji, logistiki, maloprodaji, veleprodaji ter v drugih sektorjih. Industrijski tiskalniki nalepk Zebra ZT411 z napredno tehnologijo, velikim barvnim zaslonom in naborom različnih možnostmi povezovanja  in s sposobnostjo prilagajanja potrebam pomaga do boljše produktivnosti podjetja. 

S programsko opremo Zebra Print DNA, ki jo poganja operacijski sistem Link-OS, lahko enostavno upravljate tiskalnik na daljavo. Tiskalnik Zebra ZT411 lahko natisne nalepke do 104 mm, na voljo v treh ločljivostih tiskanja ter ima vgrajen uporabniku prijazen zaslon na dotik, ki  omogoča nadpovprečno uporabniško izkušnjo. Zebra ZT411 v izvedenki RFID omogoča tudi tiskanje in enkodiranje RFID nalepk. Rešitev je primerna tudi za tiskanje debelejših, namenskih RFID nalepk, ki so nujne ob uporabi na kovinskih izdelkih.

Prenos Zebra NiceLabel gonilnika >>>

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!