POS tiskalniki in oprema

POS tiskalnik Star TSP100 (TSP143IIIU)

Pri nakupu tiskalnika pogosto ugotovite tudi, da je treba posebej nabaviti dodatne kable ali dograditev programske opreme. Seveda je zelo nerodno, če ste ravno nabavili tiskalnik in takoj ugotovili, da se morate vrniti v trgovino po drugi tip kabla. S tiskalnikom serije TSP-100 futurPRNT boste takoj nared za tiskanje.

To je mogoče, ker smo ob nakupu v škatlo priložili vse, kar je treba - napajalne in vmesne kable, pribor za montažo na steno ali navpično postavitev, vodilo za papir, 58 mm, in namestitveno programsko opremo na plošči CD, na kateri je vključena tudi dodatna programska oprema.

Vse tiskalne funkcije izdelka TSP-143IIIU so na voljo na strani z lastnostmi tiskalnika v programu Windows, vključno z enkratnimi funkcijami, kot je Samodejna sprememba besedila (Auto-Text Reversal(tm)) za montažo na steno ali navpično postavitev. Enostavno kliknite okence, nakar se vsi izhodi samodejno preobrnejo - za udobje uporabnika. Vse nastavitve se lahko shranijo na računalniku PC in zrcalijo po tiskalnikih TSP-100, kar omogoča enostavna funkcija za izvoz konfiguracije, namenjena inštalaciji serijskih sistemov. Ni potrebna nobena konfiguracija strojne opreme.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!