Zaprosi za podporo na daljavo

Ali imate vzdrževalno pogodbo?

Ker nimamo sklenjene pogodbe o vzdrževanju sprejmem plačilo podpore na daljavo. Strošek se obračuna po porabljenem času in ceniku.

Kaj so mobilni terminali in zakaj jih potrebujete?

Vnos podatkov v informacijski sistem po opravljenem prevzemu je zelo počasen, drag in pogosto nenatančen način vnosa podatkov. Za zamenjavo takšnega načina vnosa so bile razvite nove tehnologije avtomatskega vnosa že med delom.

V blagovnem prometu je razširjena tehnologija branja črtne kode z brezžičnim čitalnikom črtnih kod, ki omogoča hiter in natančen vnos velikega števila podatkov, vendar pa je za prenos podatkov na računalnik potrebno, da sta si napravi blizu. V primeru, ko vaši zaposleni berejo črtne kode in potrebujejo večjo mobilnost, je za to bolj primerna raba mobilnega terminala z že vgrajenim čitalnikom črtne kode. 

Za podporo na daljavo prosimo izpolnite spodnji obrazec.

  1. Podpora strankam z vzdrževalno pogodbo.
  2. Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe, omogočamo računalniško pomoč na daljavo. Cena oddaljene podpore je 15 EUR / 15min.
  3. Podpora s klicem na plačljivo številko: Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe omogočamo tehnično podporo s klicem na plačljivo številko 090 6009. Cena klica na minuto (z vključenim DDV) je odvisna od cenika vašega operaterja in se giblje med 1,06 - 1,80 EUR.
  4. Za prenos programa "TeamViewer" kliknite tukaj >>>
Izpolnite obrazec

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Servis

30 let izkušenj so zagotovilo strokovne in zanesljive skrbi za vaše naprave.

Več informacij

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!