Zaprosi za podporo na daljavo

Ali imate vzdrževalno pogodbo?

Ker nimamo sklenjene pogodbe o vzdrževanju sprejmem plačilo podpore na daljavo. Strošek se obračuna po porabljenem času in ceniku.

Kateri programi so potrebni za komunikacijo?

Komunikacijski program je odvisen od vrste ročnega terminala in operacijskega sistema na le temu. V današnji dobi sodobne tehnologije je razvoj komunikacijskih naprav in programov bistveno hitrejši kot desetletje nazaj. Spodaj bomo opisali dva najbolj pogosto uporabljena programa. Za več informacij o drugih programih prosimo pokličite 01 256 24 99.

Android terminali 

Za komunikacijo s terminali, ki imajo Android OS in uporabljajo naše programe ACS, ECS, PCS... se priporoča uporaba programa MIS Komunikator.

Terminal Unitech PT630 

Za komunikacijo s terminalom Unitech PT600 in PT630 je potrebno na PC računalnik naložiti program PTComm Manager. Program je na CD-ju, ki ste ga dobili poleg terminala. V primeru, da ga ne najdete vam ga bomo poslali po pošti. 

Terminal Unitech PA962

Microsoft ActiveSync lahko poiščete na www.microsoft.com

Za podporo na daljavo prosimo izpolnite spodnji obrazec.

  1. Podpora strankam z vzdrževalno pogodbo.
  2. Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe, omogočamo računalniško pomoč na daljavo. Cena oddaljene podpore je 15 EUR / 15min.
  3. Podpora s klicem na plačljivo številko: Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe omogočamo tehnično podporo s klicem na plačljivo številko 090 6009. Cena klica na minuto (z vključenim DDV) je odvisna od cenika vašega operaterja in se giblje med 1,06 - 1,80 EUR.
  4. Za prenos programa "TeamViewer" kliknite tukaj >>>
Izpolnite obrazec

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Servis

30 let izkušenj so zagotovilo strokovne in zanesljive skrbi za vaše naprave.

Več informacij

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!